Αρχική » Τάσος Ζαχαρόπουλος διαφοροποιείται για τον 22χρονο επαγγελματία!

Τάσος Ζαχαρόπουλος διαφοροποιείται για τον 22χρονο επαγγελματία!

by admin

Παρέμβαση και του Τάσου Ζαχαρόπουλου στο BS  που διαχωρίζει την θέση του στην αρθρογραφία με  τίτλο «Τα κατάφερε πρότυπο για την μυώδη νεολαία»  και η οποία επικεντρώνεται στον 22  Emir Omeragic,  που κατέκτησε την επαγγελματική κάρτα, στο MR. BIG EVOLUTION 2021 αγώνα της αμερικανικής λίγκας στην Πορτογαλία, συγκεκριμένα ο Τάσος Ζαχαρόπουλος αναφέρει:

Αυτό δεν ειναι πρότυπο κ στόχος ,ειναι παράδειγμα προς αποφυγή κ Λυπαμαι την οικογένεια του, τους γονείς του που τον έφεραν στη ζωή κ νομίζουν κ αυτοί οτι ο γιος τους γυμνάζεται κ ειναι καλός αθλητής / πρωταθλητής. Ειναι βέβαιο οτι αυτο το παλικάρι οπως παρα ΠΟΛΛΑ δυστηχως στον πλανήτη που ξεκινούν την γυμναστική τα βάρη μ σκοπό ν δυναμώσουν κ ν γίνουν πιο μεγάλοι, κ κάποιοι τους υφαρπάζουν την αθωότητα κ την μη γνωση, ασελγώντας οικονομικα κ το χειρότερο εξ αυτών ειναι κάποιοι απ αυτούς να μας αφήνουν Γεια πολυ νωρίς η στην καλύτερη ν αποχωρούν απ αυτο που τοσο αγάπησαν, με προβληματα κ αναπηρίες.

Η παγκόσμια υγεία πρεπει ν σκύψει σοβαρα πάνω στο ζήτημα των απαγορευμένων κ καταστρεπτικών ουσιών, που καμια θεση δεν έχουν στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, να θέσουν προγράμματα ενημέρωσης ακόμα ακόμα απο την σχολική ηλικία κ να θεσπίσουν αυστηρούς ελέγχους κ ανάλογες συνέπειες τιμωρίας.

Εμείς εδω στην χωρα που έφερε παγκόσμια τον αθλητισμό ,ίδρυσε τους Ολυμπιακούς Άγωνες, μετέφερε το πνεύμα της ευγενούς αμυλας, παραδειγμάτισε για Ειρήνη κ αγαπη μεταξύ των λαών, εφάρμοσε το, νους υγιής εν σώματι υγιεί, εμείς εδω πρεπει ξανα να γίνουμε μπροσταρηδες κ να προσπαθήσουμε ν φέρουμε γιατρειά, σ αυτη την αρρωστημένη συνήθεια που σε λίγα ΧΡΟΝΙΑ θα γινει μάστιγα μ ανεπίστρεπτα για την υγεία κ ιδιαίτερα τους νέους αποτελέσματα.

 

Νέα παρέμβαση του Τάσου Κολιγκιώνη για τους γκουρού

Τα κατάφερε πρότυπο για την μυώδη νεολαία

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα