Αρχική » Τα κατάφερε πρότυπο για την μυώδη νεολαία

Τα κατάφερε πρότυπο για την μυώδη νεολαία

by admin

Στις 09/04/2021  είχαμε αναφέρει, o 21χρονος Emir Omeragic αποτελεί πρότυπο  για τους νεότερους οπαδούς, έως πριν λίγο καιρό o γκουρού της Μοριακής Βιολογίας Patrick Tuor τον προέβαλε στους fans.
Παρ όλα αυτά ο Emir Omeragic φαίνεται πως αποφάσισε να δοκιμάσει νέα επίπεδα  μυώδους εξέλιξης και να τεστάρει τις γνώσεις του «The Real Technician» Chris Aceto που είναι καθοδηγητής του Shawn Rhoden.

O Emir Omeragic προετοιμάστηκε για τον αγώνα στη Ρωσία, για να κατακτήσει την επαγγελματική του κάρτα αλλά τελικά ατύχησε από την  γραφειοκρατία που τον ανάγκασε λόγω του  Covid να παραμείνει στη Γερμανία. Ο  «The Real Technician» Chris Aceto  με ανακοίνωση του, δηλώνει την δυσαρέσκεια του και ελπίζει στο μέλλον ο νεαρός «magic» να έχει μια νέα ευκαιρία.

Τελικά τα κατάφερε έγινε επαγγελματίας!

O Emir Omeragic δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ, τα κατάφερε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε  και κατέκτησε την επαγγελματική κάρτα, στο MR. BIG EVOLUTION 2021 αγώνα της αμερικανικής λίγκας στην Πορτογαλία.

[quote]Ο Emir Omeragic είναι χαρούμενος και δηλώνει στον The Real Technician .. WE DID IT[/quote]

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EMIR OMERAGIC (@emiromeragic)

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα