Αρχική » Αποτελέσματα:IFBB Diamond Cup & Elite Pro France 2021

Αποτελέσματα:IFBB Diamond Cup & Elite Pro France 2021

by admin

H  IFBB διοργάνωσε το Diamond Cup France 2021 στο  Casino de Divonne αυτό το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου, 2021. 16 κάρτες IFBB Elite Pro απονεμήθηκαν στους κορυφαίους αθλητές. 13 στους πρώτους – πρώτες των κατηγοριών  και τρεις κάρτες στις κατηγορίες  master.


Ο αθλητής  Παναγιώτης Σώζος αγωνίστηκε στις κατηγορίες  Mens BB -90kg όπου κατέλαβε την 7η θέση και στην κατηγορία Classic Physique την 9η θέση.


 

Επίσης  διοργανώθηκε ο διαγωνισμός IFBB Elite Pro France (επαγγελματίες)  που περιλάμβανε κατηγορίες  Bodybuilding, Bikini και Wellness.


Αποτελέσματα IFBB Elite Pro France

Ο Γερμανός Intermaggio Domenico νίκησε στους επαγγελματίες  τον βετεράνο Tomas Kaspar

 

Η Βραζιλιάνα  Lexy Oliver κατάκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Wellness η Barbara Romero Socorro από την Ισπανία στη δεύτερη θέση, και η γερμανίδα  Jeanne Kassel, στην τρίτη θέση.

 

Στην κατηγορία BIKINI, πρώτη η Ισπανίδα Victoria Perez, δεύτερη η Aisha Kaipova από το Καζακστάν, στην τρίτη θέση η γερμανίδα Sandra Dobrunz


 

 

Αποτελέσματα IFBB Diamond Cup France

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα