Αρχική » 412.000 $ στο Arnold αλλά και φήμες για ρήξη του Σβαρτζενέγκερ

412.000 $ στο Arnold αλλά και φήμες για ρήξη του Σβαρτζενέγκερ

by admin

Οι Μύες είναι μπίζνα σε μια εποχή που χτυπήθηκε σκληρά από τον Covid-19 και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και το  Arnold Sports Festival στο Οχάιο των ΗΠΑ, μια εκδήλωση που διοργανώνει ο πρώην κυβερνήτης  της Καλιφόρνια Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και η οικογένεια των Lorimer’s. Είτε είναι τοπική μπίζνα της γειτονιάς, είτε διεθνής, όταν δίνεις πρέπει και να βγάζεις χρήμα!     

Φέτος το Arnold Classic  που θα διεξαχθεί στις 25 Σεπτεμβρίου 2021, θα έχει μόνο τέσσερις κατηγορίες, Bodybuilding,  Classic Physique,  Fitness International και Bikini International, και θα δοθούν 412.000 $ ως έπαθλα, ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους  διοργανωτές εάν θα συμπεριλάβουν τον διαγωνισμό Strongman που έχει γίνει το επίκεντρο αυτής της εκδήλωσης.
Το Arnold Amateur Bodybuilding και μια σειρά από επαγγελματικά γεγονότα όπως το Wellness και το Men’s Physique έχουν αποκλειστεί από το φετινό event.

Ρήξη δεν υπάρχει κέρδος;

Speculation about an alleged rift between Arnold Schwarzenegger and the Lorimer’s was spreading like wildfire

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Kevin Grechτα προηγούμενα χρόνια, το Arnold Sports Festival, Οχάιο, ήταν πάντα προγραμματισμένο για τον Μάρτιο, αλλά το 2021 δεν τηρήθηκε η συγκεκριμένη ημερομηνία. Οι εικασίες για μια φερόμενη ρήξη μεταξύ του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και των Λόριμερς εξαπλώνονται σαν πυρκαγιά. 

Πολλοί άνθρωποι στη βιομηχανία πίστευουν ότι το Arnold Classic, στο Οχάιο ή ακόμη και όλα τα άλλα σχετικά αθλητικά γεγονότα δεν θα συμβούν ποτέ ξανά! Επίσης η περίφημη έκθεση Arnold Sports Festival Expo δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος.

H μαμά του Σβαρτσενέγκερ ήταν άνδρας! και λεγόταν Jim Lorimer

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ – Jim Lorimer διαχρονική σχέση

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα