Αρχική » Ο Γυμναστής καμάκι! Ένα άρθρο που θα γελάσεις και θα προβληματιστείς

Ο Γυμναστής καμάκι! Ένα άρθρο που θα γελάσεις και θα προβληματιστείς

by admin

Εάν είναι να έχω τον Γκουσκούνη Γυμναστή καλύτερα να φέρουν τον Justin Bieber! Ένα Fitness κοκτέιλ..ένα σουρεάλ μίγμα γέλιου και περιγραφικής κριτικής. Ένα άρθρο που θα γελάσεις θα προβληματιστείς και θα ξαναγελάσεις! …

Γυμναστήριο : Μεσημέρι ,Αποδυτήρια ανδρών, η πόρτα ανοιγοκλείνει συνεχώς σε έναν ασυγχρόνιστο ακατάπαυστο ρυθμό.. κλάνγκ… κλάνγκ, κλάνγκ , κλάνγκ όσο προχωρά η ώρα ο ρυθμός ανεβαίνει με μεγαλύτερη συχνότητα, νεαροί άνδρες μπαίνουν, βγαίνουν σπρώχνοντας την πόρτα με ένταση.Φασαρία, ατμοί, ιδρώτας, φτηνά αρωματικά σπρέι.

article-2514968-19B2C7A500000578-180_634x691

Μέσα σε όλα αυτά ένας νέος άνδρας προετοιμάζεται μπροστά στον καθρέφτη, φτιάχνει τα μαλλιά του με ακόμη λίγο gel δίνει τις τελευταίες πινελιές στο μοδάτο κουρεμένο κεφάλι του κοιτώντας ταυτόχρονα την φόρμα του και τα καινούρια του αθλητικά Nike, τίποτα δεν τον επηρεάζει από την ένταση των αποδυτηρίων, τίποτα άλλο δεν τον ενδιαφέρει η εικόνα του μπροστά στον καθρέφτη είναι το μοναδικό, το κυρίαρχο  στοιχείο προσήλωσης για αυτόν ..είναι Ο Γυμναστής!

Gym Story

Ο  Γυμναστής Είναι έτοιμος , ανοίγει την πόρτα και προχωρά στον διάδρομο είναι έτοιμος για την ημερήσια παράσταση, προχωρά με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό γνωρίζει ότι το κοινό του τον περιμένει, κυρίως το γυναικείο του κοινό, εκεί ποντάρει!

Έλα ρε Κώστα τι έκανες τόση ώρα;
Η ώρα είναι 5 η νεαρή κοπέλα πίσω από την recepcion του γυμναστηρίου του δείχνει ένα μάτσο χαρτιά.

Πού να είμαι ρε Αντωνία στα αποδυτήρια!
Καλά τι έκανες; πάρε τα προγράμματα για τους αρχάριους τα έχω βγάλει φωτοτυπίες
Α! είναι για τις καινούριες ;
Ναι ρε Κωστάκη ! αυτά που σου ζήτησαν στα εκτύπωσα από το αρχείο, εσύ πες ότι τα δούλευες από χθες το βράδυ για αυτό δεν σε πληρώνουν!
Εντάξει!  φέρτα, πηγαίνω στα βάρη, μην φωνάζει και το αφεντικό
ο Γυμναστής προχωρά, ο χώρος εξάσκησης τον προκαλεί, εδώ είναι  ο κόσμος του!

Beat ήχος, Μοντέρνα μουσική , Ωπα! μια νέα γυναικεία φιγούρα επάνω στο διάδρομο, είναι απίθανη! σε κλάσματα δευτερολέπτων ο Γυμναστής έχει αποκτήσει συμπέρασμα. Το φωσφορούχο κολάν δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα, η συγχρονισμένη κίνηση των ποδιών προβάλει εντονότερα τον καλογυμνασμένο κάτω κορμό,  το μάτι του Γυμναστή καταγράφει την κάθε κίνηση πίσω, μπρός, πίσω μπρός.[quote]Πόσες φορές δεν έχεις δει τον Γυμναστή να κάνει το δικό του επικοινωνιακό καμάκι και να τα παρατά όλα για μια αισθησιακή πρόκληση που του καρφώθηκε στο μυαλό[/quote]

Εδώ είμαστε! σκέπτεται  ο Γυμναστής και  προχωρά κατευθείαν στον στόχο, ξαφνικά μια φωνή..

Γειά σου Κώστα!
Γειά σου φιλέ
ρε Κώστα ξέρεις προσπαθώ όπως μου είπες αλλά αυτοί οι κοιλιακοί με παιδεύουν!
Ναι γνωρίζω..Θα τα πούμε σε λίγο Νίκο
Ο Νεαρός πελάτης ετοιμάζεται να συνεχίσει την συζήτηση αλλά ο γυμναστής έχει απομακρυνθεί.
Γεια σου Κωστάκη! … δυο κύριες με τις πετσέτες στον λαιμό πλησιάζουν τον Γυμναστή
Α γειά σας τι κάνετε;
Αχ βρέ Κώστα.. να λέγαμε με την Λία .. ξέρεις πλησιάζει καλοκαίρι και τα παχάκια στην μέση μένουν
Ναι ξέρω..
Οι δυο μεσήλικες κυρίες προσπαθούν να ανοίξουν συζήτηση .. ο γυμναστής απαντά χαμογελώντας τυπικά και ευγενικά, τα λόγια τους μοιάζουν υπόκωφα, απομακρυσμένα  το βλέμμα  και η σκέψη του είναι στην νεαρή γυναίκα απέναντι,  στον στόχο του.

Man and woman exercising together at a fitness center on a treadmill walker exercise machine.  Man could be a personal fitness trainer. Woman is in focus with man slightly out of focus.

[quote]ο άνδρας γυμναστής μπορεί να υποπέσει ευκολότερα στο επαγγελματικό λάθος[/quote]

Η νοοτροπία

Μια Μικρή Ιστορία, μια αφήγηση καθημερινών γεγονότων, το ζήτημα; που βρίσκεται το πρόβλημα.
Όπως παρατήρησες ο Γυμναστής προσέχει την εικόνα του, σε προηγούμενο άρθρο μου

”Είσαι ικανοποιημένη από την γυμνάστρια; Ένας Οδηγός επιβίωσης για τις γυναίκες”

παρέθεσα την ιδεολογία της σύγχρονης Βιομηχανίας του Fitness , η εικόνα και οι δημόσιες σχέσεις πάνω από όλα! Το ζητούμενο είναι η προβολή της εικόνας  μόνο που αρκετές φορές ο άνδρας γυμναστής  μπορεί να υποπέσει ευκολότερα στο επαγγελματικό λάθος διότι το αρχέγονο παρορμητικό ζητούμενο που δεν είναι  άλλο από το να επιβάλει τον ρόλο του άντρα κυνηγού οδηγεί σε ερασιτεχνισμό την ώρα της δουλειάς, και ωθεί  στην παγίδα της επιπολαιότητας. Μια πρόδηλη συμπεριφορά που προβάλλεται  στο σύνολο των πελατών.

Μια εικόνα που έχεις ξαναδεί

Πόσες φορές δεν έχεις  δει τον Γυμναστή να κάνει το δικό του επικοινωνιακό καμάκι και να τα παρατά όλα για μια αισθησιακή  πρόκληση που του καρφώθηκε στο μυαλό , πελάτες , πελάτισσες μπορούν να περιμένουν ! Εάν είσαι άντρας τα έχεις μαζί του διότι δεν σε προσέχει την ώρα που γυμνάζεσαι, εάν είσαι γυναίκα στην αρχή μπορεί να κολακευτείς από την προσοχή που σου επιδίδει αλλά κάποια στιγμή θα διαπιστώσεις ότι το κάνει και με άλλες γυναίκες. Δεν είναι το καμάκι των 80s’ ούτος η άλλως είναι παρωχημένη κινηματογραφική εικόνα, η προβληματική έγκειται  στην  κακή επαγγελματική νοοτροπία.

Παρακάτω ετοιμάσου να γελάσεις και.. να προβληματιστείς

Ο κακός Γυμναστής

Τα χαρακτηριστικά του κακού γυμναστή κανόνες αναγνώρισης & προφύλαξης

  • Ο  κακός Γυμναστής καμάκι δεν είναι ο Στάθης Ψάλτης σε ταινία του 1980! είναι το κάτι παραπάνω είναι ο συνδετικός κρίκος του επικοινωνιακού life style του γυμναστηρίου με την εκπεφρασμένη δική σου αναγκαιότητα να επικοινωνήσεις χωρίς να εκδηλωθείς σε ένα χώρο που είναι γεμάτο από άντρες. Αυτό είναι που εκμεταλλεύεται ο κακός γυμναστής, κυρίως στις  αδαείς γυναίκες. Είναι αυτός που εάν είσαι γυναίκα σε πλησιάζει και σε προστατεύει από τους άλλους άνδρες και ταυτόχρονα σε οδηγεί στην  εκγύμναση του. Αρκεί! να είσαι όμορφη και ελκυστική σύμφωνα με τα πρότυπα του να τον προσέχεις και να του μιλάς.

flirt-gym

[quote]Ο κακός Γυμναστής ”καμάκι”  εξιδανικεύει την επικοινωνία έχει οριοθετήσει τους κανόνες επικοινωνίας εξ αρχής [/quote]

  • Ο κακός Γυμναστής ”καμάκι”  εξιδανικεύει την επικοινωνία , εάν του αρέσει μια γυναίκα θα σταματήσει τον επαγγελματικό χρόνο και θα ξεκινήσει την ευχάριστη ψυχαγωγία.
    Όλα! σταματούν, οι υπόλοιποι πελάτες είναι παρένθεση άφησε τους να περιμένουν, ουσιαστικά στήνει ένα μικρό αντίσκηνο στην περιοχή της γυναίκας . Γελάκια , πειράγματα μπαίνουν στο παιχνίδι μιας αμφίδρομης επικοινωνίας με στόχο την έλξη της πελάτριας.

Τι κάνεις ;
A γεια σου Κώστα! καλά..
Βλέπω όσο πας βελτιώνεσαι
Προσπαθώ
Είσαι πραγματικά το παράδειγμα μου στο Γυμναστήριο
Με κολακεύεις
Eίσαι από τις καλύτερες που έχω δει!
Σώπα ρε Κώστα !
Ναι είναι αλήθεια! με λίγη προσπάθεια παραπάνω θα είσαι η καλύτερη
Τι πρέπει να κάνω;
Θα σου πω εγώ άστο επάνω μου
ΟΚ
Δώσε μου μόνο το τηλέφωνο σου να τα πούμε καλύτερα

  • Ο κακός Γυμναστής δεν επεμβαίνει την ώρα που χρειάζεται, εάν ο αθλούμενος εκτελεί λάθος την άσκηση ριψοκινδυνεύοντας τον άμεσο η μακροπρόθεσμο τραυματισμό τον αφήνει να το πράττει, εάν δεν υπάρχει ανταποδοτικό όφελος. Εδώ προσμετρά και η αμοιβή ως personal εξυπηρέτηση
  1. δεν μου αποδίδει ο πελάτης επιπλέον χρήματα δεν ασχολούμαι
  2. δεν μου αρέσει εμφανισιακά η γυναίκα πελάτισσα δεν την προσέχω, ανόητο; τι πιστεύεις;
  • Ο κακός Γυμναστής  έχει οριοθετήσει τους κανόνες επικοινωνίας εξ αρχής και ταυτόχρονα έχει ομαδοποιήσει  συγκεκριμένο γυναίκειο πληθυσμό σε άτομα της αρεσκείας του .Ουσιαστικά προσβάλει έμμεσα τις γυναίκες που δεν έχουν τα δεδομένα  της δίκης του  σεξιστικής άποψης  ασχολείται μόνο με αυτό που τον ικανοποιεί και τον αυτοεπιβεβαιώνει  διάμεσου της επικοινωνίας με μια γυναίκα της αρεσκείας του, φυσικά για αυτό και τους παρατά όλους και όλες για να  εξασκήσει το Γυμναστικό καμάκι.

Did She Give Me A Fake Number? 8 Flirting Sins That Will Get You

  Να μου λείπει θέλω μόνο να γυμναστώ!

  • Ο κακός Γυμναστής εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση της νέας πελάτισσας προσπαθεί να βγάλει στην επιφάνεια την φιλαρέσκεια της επιδιώκοντας την επικοινωνιακή προσοχή με τον μανδύα της υποτιθέμενης  καθοδήγησης εκγύμνασης Face to Face με αποτέλεσμα και η ίδια πολλές φορές να καταλήγει να μην γυμνάζεται διότι με την συζήτηση δεν γίνεται ουσιαστική προπόνηση (το καμάκι θέλει συζήτηση) και ταυτόχρονα το γυμναστήριο γίνεται  χώρος ψυχαγωγικής επικοινωνίας που σπάει! τα νεύρα των υπολοίπων που προσέρχονται  να γυμναστούν ανδρών και γυναικών.

[quote]Ο καλός Γυμναστής δεν προσβάλει έμμεσα τις γυναίκες που δεν τηρούν τα δικά του σεξιστικά κριτήρια αρκούμενος σε μια τυπική συμπεριφορά [/quote]

Ο καλός Γυμναστής

  • Ο Καλός Γυμναστής ενδιαφέρεται να μεταδώσει γνώσεις εκγύμνασης
  • Ο Καλός Γυμναστής έχει αποφασίσει ότι το γυμναστήριο είναι χώρος επικοινωνίας στα πλαίσια της ενημερωτικής προπονητικής ακολουθίας
  • Ο Καλός Γυμναστής δίνει έμφαση στο Ιστορικό της πελάτισσας όχι για να μάθει τα ιδεώδη και τα γούστα της  αλλά για να σχηματοποίηση το πρόγραμμα  της φυσικής κατάστασης για αυτό πληρώνεται.  Φυσικά πολλοί το κάνουν για να εκμαιεύσουν δήθεν στοιχεία αλλά ουσιαστικά ψαρεύουν
  • Ο καλός Γυμναστής προσέχει άνδρες και γυναίκες καταναλώνοντας ισότιμα τον χρόνο και δεν στήνει αντίσκηνο στην περιοχή της γυναίκας διαγράφοντας τους άνδρες αθλούμενους .
  • Ο καλός γυμναστής δεν αγγίζει το σώμα της αθλούμενης είναι σε  1 μέτρο απόσταση από την αθλούμενη. Τα υπόλοιπα είναι χούφτωμα!
  • Ο καλός Γυμναστής δεν προσβάλει έμμεσα τις γυναίκες που δεν τηρούν τα δικά του σεξιστικά κριτήρια αρκούμενος σε μια τυπική συμπεριφορά, όλοι έχουν πληρώσει συνδρομή  – δεν ασχολείται λιγότερο με τις πιο συμβατές γυναίκες -αθλούμενες και ενεργεί με διαφορετική επικοινωνιακή τακτική σε τύπους πελατισσών που επειδή του αρέσουν αξίζουν και να ασχοληθεί μαζί τους . Η είσαι επαγγελματίας η ερασιτέχνης εδώ δεν υπάρχει δικαιολογία.
  • Ο Καλός Γυμναστής δεν ζημιώνει την εικόνα της επιχείρησης προβάλλοντας την ιδεολογία προσέχουμε όποιους μας αρέσουν και ανταλλάσουμε τηλέφωνα , οι άλλοι το βλέπουν και σχηματίζουν άποψη.

Μπορεί όλα αυτά να ομοιάζουν ανόητα , καθημερινά τετριμμένα μπορεί να φέρουν γέλιο η εκνευρισμό παρά όλα αυτά είναι μια πραγματικότητα.

Ο Τσαρούχης είχε πει Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις

δές ακόμη: Βελτίωση γλουτών με απλά λόγια..

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής , καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα