Αρχική » ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ: Σύμφωνα με τον τζίρο του 2019 η επιδότηση!

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ: Σύμφωνα με τον τζίρο του 2019 η επιδότηση!

by admin

Νέα δεδομένα για τα γυμναστήρια,  το αρχικό σχέδιο που προέβλεπε καταβολή στις επιχειρήσεις ποσού από 4.000€ έως 18.000€ και κλιμάκωση ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων, δεν θα ισχύσει και η επιδότηση θα καθοριστεί με ποσοστό 25% του κύκλου εργασιών (τζίρος) ο οποίος δηλώθηκε για το οικονομικό έτος 2019 και θα έχει ανώτατο όριο 18.000€.

Παρακάτω η ανακοίνωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
Όπως είναι γνωστό, η Διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων διεκδίκησε και πέτυχε από το Υπουργείο Ανάπτυξης την πραγματοποίηση επιδοτούμενου προγράμματος μέσω ΕΣΠΑ, αποκλειστικά για γυμναστήρια.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το Υπουργείο Ανάπτυξης, η επιδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση αυτή δράση έχει σχεδιασθεί και η προκήρυξή της θα δημοσιοποιηθεί από 28 έως 30 Μάϊου 2021 για να αρχίσουν τα γυμναστήρια να υποβάλουν σχετική αίτηση.
Η διαδικασία συμμετοχής θα γίνει ηλεκτρονικά, χωρίς χρονοβόρες και γραφειοκρατικές παραμέτρους. Τα γυμναστήρια, τα οποία θα θελήσουν να ενταχθούν στην επιδότηση αυτή, απαραίτητα πρέπει να διαθέτουν την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια λειτουργίας.
Το ποσόν της επιδότησης θα κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης, θα είναι ολόκληρο, ακατάσχετο και ανεπιστρεπτέο.
Το αρχικό σχέδιο που προέβλεπε καταβολή στις επιχειρήσεις ποσού από 4.000€ έως 18.000€ και κλιμάκωση ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων, δεν θα ισχύσει και η επιδότηση θα καθοριστεί με ποσοστό 25% του κύκλου εργασιών (τζίρος) ο οποίος δηλώθηκε για το οικονομικό έτος 2019 και θα έχει ανώτατο όριο 18.000€.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων συνεχίζει να πιέζει ασφυκτικά το Υπουργείο Ανάπτυξης, προκειμένου να εφαρμόσει και δεύτερο επιδοτούμενο πρόγραμμα μέσω ΕΣΠΑ αποκλειστικά για γυμναστήρια, με υψηλότερα οικονομικά ποσά επιδότησης, με γνώμονα να ενισχυθούν παράλληλα και όσοι γυμναστηριούχοι έκαναν έναρξη λειτουργίας των επιχειρήσεών τους την περίοδο της πανδημίας 2020 και 2021.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα