Αρχική » Αλμπερτ Μπουρλά νέα δήλωση στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Αλμπερτ Μπουρλά νέα δήλωση στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

by admin

Στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών μίλησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του αμερικανικού κολοσσού Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, με θέμα την πανδημία του κορωνοϊού και τα εμβόλια κατά της Covid-19.
Ο Αλμπερτ Μπουρλά, μιλώντας στα ελληνικά με τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη, για το πόσο διαρκεί η ανοσία, είπε ότι το εμβόλιο της Pfizer καλύπτει τουλάχιστον έξι μήνες και πρόσθεσε ότι η πρόβλεψή του είναι ότι θα χρειαστεί μία τρίτη δόση στους 8-12 μήνες.

Σε ερώτηση αν θα χρειαστεί επανάληψη του εμβολιασμού κάθε χρόνο, ο ίδιος δήλωσε ότι η πρόβλεψή του είναι ότι θα έχουμε ετήσιους εμβολιασμούς μετά την τρίτη δόση.

Για την ανησυχία που εκφράζεται για τις μεταλλάξεις του ιού, ο Άλμπερτ Μπουρλά διαβεβαίωσε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία μετάλλαξη που να ξεφεύγει την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer. Για το ενδεχόμενο να υπάρξει μία τέτοια μετάλλαξη στο μέλλον, ο κ. Μπουρλά είπε ότι η εταιρεία εργάζεται ώστε να μπορεί σε 100 μέρες να έχει δόσεις έτοιμες για παραγωγή και να μπορεί να υποβάλει σχετικό αίτημα στις αρμόδιες αρχές.

Bodybuilder Μάγκος δημόσια ανάρτηση για το εμβόλιο

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα