Αρχική » Σιωπή για τα γυμναστήρια τι συμβαίνει;

Σιωπή για τα γυμναστήρια τι συμβαίνει;

by admin

Είναι ξεκάθαρο εως σήμερα το άνοιγμα των γυμναστηρίων έχει καταντήσει ράδιο αρβύλα!  Από χθες ως σήμερα το μεσημέρι στα δελτία ειδήσεων αναφέρουν ότι θα ανοίξουν τα γυμναστήρια 24 Μάϊου, αρχές Ιουνίου ή 31 Μάϊου, ενώ υποτίθεται θα είχαμε επίσημες ανακοινώσεις για το άνοιγμα σήμερα το απόγευμα, παρ. ταύτα  στην απογευματινή ενημέρωση του υφυπουργού παρά των πρωθυπουργώ Άκη Σκέρτσου και του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια δεν ακούστηκε τίποτα! για το ζήτημα του ανοίγματος των γυμναστηρίων.

Αντίθετα οι ημερομηνίες συνεχίζουν να παίζουν ως μπαλαντέρ στην τσόχα


Ξεκινώντας, ο κ.Σκέρτσος επισήμανε ότι οι δείκτες της πανδημίας δείχνουν εκτόνωση, παρά την αυξημένη κινητικότητα των πολιτών. Τα self test , είπε αποδείχθηκαν σημαντικό εργαλείο, καθώς 11.532 πολίτες έχοντας κανει το συγκεκριμένο τεστ, επιβεβαίωσαν ότι είχαν προσβληθεί από τον ιό.  «Είμαστε πολύ κοντά στον πρώτο σημαντικό στόχο, ώστε στα τέλη Μαϊου να υψώσουμε το πρώτο τείχος προστασίας. Πάνω από το 50% του ενήλικου πληθυσμού θα έχει κάνει έστω μια δόση του εμβολίου έως τα τέλη Ιουνίου».

Εδώ τα χρονοδιαγράμματα

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”06RZnZm020U”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα