Αρχική » Νευρογνωστική διαταραχή και Χρήση Τεστοστερόνης δήλωσε ο κατηγορούμενος στο δικαστήριο

Νευρογνωστική διαταραχή και Χρήση Τεστοστερόνης δήλωσε ο κατηγορούμενος στο δικαστήριο

by admin

O Kenneth Manzanares παραδέχτηκε ότι χτύπησε τη 39χρονη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του μέχρι  θανάτου κατά τη διάρκεια διαφωνίας τους σε κρουαζιερόπλοιο ( η σύζυγος ήθελε διαζύγιο) κοντά στην ακτή της Αλάσκας, ο κατηγορούμενος ζήτησε μια πιο επιεική ποινή από τον ομοσπονδιακό δικαστή επειδή ισχυρίζεται ότι πάσχει από εγκεφαλική βλάβη που σχετίζεται  με χτυπήματα που είχε στο κεφάλι ενασχολούμενος στο παρελθόν  με τον αθλητισμό, ενώ παρουσίασε διπολική διαταραχή και διαταραχές της διάθεσης, όλα αυτά επιδεινώθηκαν από ένα «ιστορικό χρήσης, συμπληρώματος τεστοστερόνης».

Ο Kenneth R. Manzanares , 43 ετών, από τη Σάντα Κλάρα της Γιούτα, πέρυσι ομολόγησε ενοχή για δολοφονία δευτέρου βαθμού  της συζύγου του, Κρίστι Μανζανάρες το 2017 , στο Επαρχιακό Δικαστήριο των ΗΠΑ στην Περιφέρεια της Αλάσκας.

Στην  νέα κατάθεση, ο δικηγόρος υπεράσπισης Jamie McGrady, επεσήμανε, ότι ο Manzanares έχει υποβληθεί σε «νευροψυχολογικές εξετάσεις και εξετάσεις νευροψυχιατρικής ψυχικής κατάστασης» που αποκάλυψαν μια νευρογνωστική διαταραχή, διαταραχή της διάθεσης και άλλες λειτουργικές διαταραχές που συνέβαλαν στη βίαιη έκρηξη του.

«Αυτό που συνέβη εκείνο το βράδυ στο πλοίο είναι αυτό που μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως μια τέλεια καταιγίδα – ο εγκεφαλικός τραυματισμός του Kenneth  σε συνδυασμό με την αδιάγνωστη διπολική διαταραχή του και έναν προβληματικό συνδυασμό συνταγογραφούμενων φαρμάκων (τεστοστερόνης ) και αλκοόλ οδήγησαν σε ένα παρεκκλίνων επεισόδιο βίας», τόνισε ο McGrady.

All of which he says were exacerbated by a history of testosterone supplementation.

Το υπόμνημα που κατατέθηκε την Πέμπτη σημειώνει «λειτουργικές βλάβες, λόγω του μακρού ιστορικού χρήσης τεστοστερόνης, συμπεριλαμβανομένης της αυξημένης δόσης, η οποία πυροδότησε έναν« μανιακό διακόπτη », μια ευερέθιστη και αυξημένη διάθεση που επηρέασε άμεσα τη διανοητική του γνωστική λειτουργία».

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα