Αρχική » Χαμός ο Τουλιάτος σε κόντρα με τον Aceto για τον Γάλλο!

Χαμός ο Τουλιάτος σε κόντρα με τον Aceto για τον Γάλλο!

by admin

O Morgan Aste γύρισε σελίδα μετά την “μπούκα”  της αστυνομίας για την μεγάλη υπόθεση των αναβολικών στεροειδών δείτε εδώ Συνέλαβαν για ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ και ξέπλυμα το Αφεντικό των Γάλλων Eric Favre Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Γάλλος αγωνίστηκε στο  διαγωνισμό της αμερικανικής λίγκας IFBB Indy Pro 2021 όπου κατάφερε να μπει στην εξάδα (6ος)

Ο γνωστός γκουρού η The real technician βοήθησε τον Γάλλο bodybuilder πριν το Indy Pro 2021 και είναι περήφανος για την εμφάνισή του, αλλά ο Γιώργος  Τουλιάτος μιλά για χρήση ινσουλίνης από τον Morgan Aste προκαλώντας την αντίδραση του γκουρού.

Για τον Τουλιάτο οι προσαγωγοί μύες του ισχίου του Γάλλου ήταν προβληματικοί, όπως και το στομάχι του, που φαινόταν σε κάποιες πόζες, παρ όλα αυτά είναι  ένα “φρικιό της μάζας! ” που κάνει υπερδοσολογία στην ινσουλίνη.

Ο Chris Aceto είναι επιθετικός, αμφισβητεί το Τουλιάτο λέγοντας πως δεν τον βοήθησε το πτυχίο του, (έβγαλε λάθος συμπέρασμα) ο Γάλλος bodybuilder δεν πήρε ινσουλίνη!

Τουλιάτος ζητά από τον Chris Aceto να δει την φωτογραφία του Morgan Aste στην σελίδα του FLEX στο instagram.

Chris Aceto απαντά στον Τουλιάτο πως κάνει εικασίες (δεν εχει θεμελιωμένες αποδείξεις) ενώ η ακαδημαική εκπαίδευση δεν βοηθά στην συγκεκριμένη περίπτωση , όπου βγάζει λάθος συμπεράσματα!

 

Milos Sarcev Πολλοί γιατροί με συμβουλεύονται! ..Τουλιάτος απάντηση Έχετε το βιβλίο από το 2018!

Justin Rodriguez Νίκησε στο Indy Pro 2021 

 

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα