Αρχική » Αντίπαλος του Ramy ο Hadi Choopan ο Brandon Curry χάνει στα πόδια!

Αντίπαλος του Ramy ο Hadi Choopan ο Brandon Curry χάνει στα πόδια!

by admin

Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη,  οι Dennis Wolf και Dennis James  συμφωνούν ότι ο αμερικανός Brandon Curry αποτελεί μια ισχυρή απειλή για τον αιγύπτιο Big Ramy, με την προϋπόθεση να βελτιώσει τα πόδια του, όμως την συγκεκριμένη χρονική περίοδο αμφισβητούν την ικανότητά του Brandon Curry να κάνει δραματικές  αλλαγές στο σώμα του!

Πιστεύουν στον Ιρανό!

Ο Dennis James που στο παρελθόν είχε βάλει ξανά σε δεύτερη μοίρα τον αμερικανό, δείτε εδώ  Dennis James το δήλωσε ο Phil Heath τον έχει στο «άνετο» τον Brandon Curry “δίνει” ως ισχυρό αντίπαλο του Big Ramy στον διαγωνισμό του MR OLYMPIA το φθινόπωρο του 2021  τον ιρανό  Hadi Choopan! έναν βραχύσωμο  bodybuilder με πολύ μάζα, που και στο παρελθόν δεν έκρυψε την συμπάθεια του για αυτόν, δείτε εδώ  Dennis James συμφωνούμε “Μπαγάσες αφήστε το ΦΡΙΚΙΟ να διαγωνιστεί!”

Μια σημαντική προϋπόθεση για να είναι αξιόμαχος ο Hadi Choopan είναι να καταφέρει να πάρει την άδεια εισόδου στις ΗΠΑ νωρίτερα, ώστε να μην επηρεαστεί από το ταξίδι και να προλάβει να προετοιμαστεί,  If Hadi comes in early, I personally believe that Hadi is probably the biggest threat to Ramy,  αντίθετα με το MR OLYMPIA του 2020 που έφτασε σχεδόν την τελευταία στιγμή στις ΗΠΑ, όπως λέει ο Dennis James εάν ο Hadi Choopan έφτανε νωρίτερα στις ΗΠΑ θα κατακτούσε την δεύτερη θέση! και θα άφηνε πίσω τους Brandon Curry και Phil Heath,  On Friday (Παρασκευή  τα προκριματικά ) he was off. You know he arrived two days before the Olympia? He missed his peak on Friday but he nailed it on Saturday. If he would’ve come in a day earlier, he would’ve been second ! 

[quote]Επίσης ο Dennis Wolf πιστεύει ότι ο Big Ramy, ο Hadi Choopan και ο William Bonac είναι μια καλή τριάδα ενώ ο αιγύπτιος μπορεί να κατακτήσει ξανά τον τίτλο (1:23:20)[/quote]

Εδώ τα στιγμιότυπα

Brandon Curry τα πόδια μου στοίχισαν το Olympia!

 

Bodybuilding Κυριαρχούν οι Άραβες & η Μέση Ανατολή;

Mr. Olympia η 12η σεπτεμβρίου 2021 καταλυτική ημερομηνία λήξης των προκριματικών

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα