Αρχική » Απάντηση από τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Χαράλαμπο Γώγο

Απάντηση από τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Χαράλαμπο Γώγο

by admin

Βοούν τα media, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο ο γνωστός λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος  βγήκε τη Μεγάλη Παρασκευή στο κέντρο της Πάτρας για βόλτα και ψώνια.

Ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου, όπου βρισκόταν, όπως μεταδίδει χαρακτηριστικά το patrasevents.gr θύμιζε εποχές προ κορωνοϊού, μιας και… δεν έπεφτε καρφίτσα κυριολεκτικά.

Σύμφωνα με το tempo24.news, η εμφάνιση του καθηγητή χωρίς την υποχρεωτική μάσκα προστασίας από τον ιό προκάλεσε αρνητικά σχόλια από όσους τον αναγνώρισαν, πολλοί εκ των οποίων ανέβασαν σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρουν άλλα τοπικά μέσα ο κ. Γώγος έπινε τον καφέ του έξω από κατάστημα take away και συνεπώς είναι λογικό να μην φοράει τη μάσκα του, ωστόσο, όπως από την άλλη, η εικόνα ενός λοιμωξιολόγου χωρίς μάσκα σε δημόσιο χώρο δεν δίνει το καλύτερο παράδειγμα, ιδίως όταν είναι από εκείνους που απευθύνει καθημερινά συστάσεις στους πολίτες για την τήρηση των μέτρων.

Σε απάντηση του ο κ. Γώγος, μιλώντας στο thebest δηλώσε:

Έβγαλα για λίγο τη μάσκα μου για να πιώ έναν καφέ με 2 συναδέλφους μου σε ανοιχτο χώρο και ενώ και οι τρείς ήμασταν εμβολιασμένοι”. Όπως σχολιάζει ο κ. Γώγος, “σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια της παραμονής μου στο σημείο με τους συναδέφλους μου, φορούσα κανονικά την μάσκα μου”, ενώ επισημαίνει το γεγονός πως όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, στο σημείο βρίσκονταν μόνο ο ίδιος και οι δύο συνάδελφοί του. 

Πηγή φωτογραφιών: patrasevents.gr, flamis.gr

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα