Αρχική » Masteron με Testo “Μουράτη σκληράδα” την εποχή του φαίνεσθαι

Masteron με Testo “Μουράτη σκληράδα” την εποχή του φαίνεσθαι

by admin

Οι διψασμένοι για πληροφόρηση – fans του MD αλλά και τα ευήκοα ώτα του συμπαρουσιαστή Ron Harris δέχονται την ενημέρωση του Βιοπαθολόγου – bodybuilder Γιώργου Τουλιάτου που αρχικά στο 3:42 αναφέρει τις θεραπευτικές ιδιότητες της τεστοστερόνης στην διαδικασία επιτάχυνσης της επούλωσης των ιστών. Ομοίως και το φάρμακο Deca Durabolin – Ναδρολόνη είναι “εξαιρετική” στην αντιμετώπιση των τραυματισμών.

Μετά το 4:47 τίθεται η ερώτηση για το masteron, τις δοσολογίες για αύξηση της μάζας! το masteron ως συνθετικό φάρμακο δίνει την επιδιωκόμενη σκληράδα στο σώμα μειώνοντας το λίπος, αυξάνοντας τη δύναμη έχοντας χαμηλή ανδρογονική δράση, όμως ο τουλιάτος δεν το αξιολογεί στα κορυφαία φάρμακα με αναβολικές ιδιότητες (5:21) επισημαίνοντας ότι διατείθεται σε προπιονική μορφή που εγχέεται κάθε δεύτερη μέρα σε δόσεις των  300- 400 χιλιοστόγραμμων, μια καλή ιδέα που προτείνει ο τουλιάτος στους fans του MD είναι ο συνδυασμός με τεστοστερόνη (και στην φάση κοπής)  περιορίζοντας παράλληλα και τις παρενέργειες.
(Σημ BS  η καταστολή παραγωγής τεστοστερόνης είναι μία από τις παρενέργειες του Masteron)

Το masteron o Τουλιάτος το προτείνει και στην offseason περίοδο στο bodybuilding – διότι δεν μπορεί να αρωματιστεί σε οιστρογονικούς μεταβολίτες. Ως φάρμακο δεν είναι ακριβό, αν και όπως παρατηρεί ο Harris στις ΗΠΑ ένα μπουκαλάκι τεστοστερόνης στοιχίζει 60 – 80 δολάρια! Αντίθετα όπως λέει ο τουλιάτος στην Ελλάδα στοιχίζει γύρω στα 50

Όπως λέει o Harris το Masteron θα τιμολογηθεί στα 80 με 120 δολλάρια, κάτι για οποίο ο Τουλιάτος συμφωνεί μιας και είναι μια σπάνια χημική ένωση!


Άντρες σταματήστε το Χασίσι 6 μήνες πριν πάτε για παιδί!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα