Αρχική » Tρώνε Ψωμάκι από τους Αγώνες τι γίνεται εδώ;

Tρώνε Ψωμάκι από τους Αγώνες τι γίνεται εδώ;

by admin

Οι διαγωνισμοί και οι αγώνες έχουν καταντήσει ένα παγκόσμιο πανήγυρι των μυών, σε αυτό συγχρωτίζονται έμποροι, σπόνσορες , προπονητές, μοντέλα του instagram, διανομείς αναβολικών, δημοσιοσχετίστες, εκπρόσωποι εταιρειών. Συνεπώς στην χαραυγή της εποχής μετά το ισχυρό υγειονομικό  χτύπημα από τον Covid, όλοι θέλουν να κάνουν τα show των μυών το φθινόπωρο!

Είδηση το Arnold Classic USA θα γίνει το Φθινόπωρο πολύ κοντά στο Mr Olympia 2021

Όπως ανακοίνωσε  ο Ron Harris από το Muscular Development Magazine το Arnold Classic USA που αναβλήθηκε τον Μάρτιο θα διοργανωθεί το φθινόπωρο στο Οχάιο ή στην πολιτεία της Καλιφόρνια, όμως το ζήτημα που προκύπτει είναι ότι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, στις 25 Σεπτεμβρίου εάν διοργανωθεί το αμερικανικό Arnold Classic, μετά από μια εβδομάδα διοργανώνεται το Arnold Classic UK 1-3 Οκτωβρίου, και αμέσως μετά 8-9 Οκτωβρίου το Mr. Olympia στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι λίγο νωρίτερα 17 -19 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί το Arnold Classic Europe του Δόκτωρ Ραφαέλ Σαντόχα, ενώ το Arnold Classic South America 2021 στη Βραζιλία στις 29 με 31 Οκτωβρίου.


 

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα