Αρχική » Οι Γυμναστές συναντήθηκαν με τον Υπουργό

Οι Γυμναστές συναντήθηκαν με τον Υπουργό

by admin

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σύλλογου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Αττικής ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Παπούλιας και ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Αργυρίου, συναντήθηκαν με τον Υπουργό ανάπτυξης και επενδύσεων κ. Αδωνη Γεωργιάδη, που ήταν  καθησυχαστικός λέγοντάς  ότι σε δύο εβδομάδες θα αρχίσει η επαναλειτουργία όλων των κλάδων, ενώ υποσχέθηκε πως σήμερα κιόλας θα εισηγηθεί να επιτραπεί η ατομική άσκηση, οπότε αναμένουν τις ανάλογες ανακοινώσεις. Επίσης, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα ανακοινωθούν και επιπλέον μέτρα στήριξης.

Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Παπούλιας και ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Αργυρίου

ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΌ Κ. ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΆΔΗ
Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Αττικής, μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΥΠΦΑΑ και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Παπούλιας και ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Αργυρίου, συναντήθηκαν με τον Υπουργό ανάπτυξης και επενδύσεων κ. Αδωνη Γεωργιάδη στο γραφείο του. Βασικά αιτήματα ήταν η άμεση επαναλειτουργία του κλάδου της φυσικής αγωγής, έστω σε ατομικό επίπεδο με συνεδρίες ενός ή δύο ασκούμενων κατά τις οποίες ο επαγγελματίας φυσικής αγωγής θα φέρει το πτυχίο ΤΕΦΑΑ, και η ενίσχυση της οικονομικής στήριξης σε όλο τον κλάδο εν γένει.
Ήταν καθησυχαστικός λέγοντάς μας ότι σε δύο εβδομάδες θα αρχίσει η επαναλειτουργία όλων των κλάδων, αλλά μας υποσχέθηκε πως σήμερα κιόλας θα εισηγηθεί να επιτραπεί η ατομική άσκηση, οπότε αναμένουμε τις ανάλογες ανακοινώσεις. Επίσης, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα ανακοινωθούν και επιπλέον μέτρα στήριξης.
Όπως πάντα, ο αγώνας του ΣΥΠΦΑΑ αναγνωρίζεται μέσα από τέτοιες συναντήσεις οι οποίες θέτουν γερά θεμέλια για σημαντικές διεκδικήσεις στο άμεσο μέλλον. Με αξιοπρέπεια και σεβασμό απέναντι στους πολίτες που μας εμπιστεύονται, θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για την οχύρωση του κλάδου, όχι μόνο σε καιρούς πανδημίας, αλλά πολύ περισσότερο σε υγιείς περιόδους.

 

Πως θα επιχορηγηθούν τα Γυμναστήρια

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα