Αρχική » Διαιτολόγος Μανωλαράκης ο Δημήτρης Οικονομάκης δεν είναι διαιτολόγος!

Διαιτολόγος Μανωλαράκης ο Δημήτρης Οικονομάκης δεν είναι διαιτολόγος!

by admin

O Διαιτολόγος Διατροφολόγος Μανώλης Μανωλαράκης σε ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει πως ο Δημήτρης Οικονομάκης δεν είναι διαιτολόγος! Ούτε καν ειδικός. Ούτε καν έχει τα ελάχιστα προσόντα για να ετοιμάσει κάποιο πρόγραμμα διατροφής!
H δημόσια τοποθέτηση του κυρίου Μανωλαράκη στο facebook δημιουργεί εντύπωση, διότι στην  εκπομπή Σου Κου Family στον τηλεοπτικό σταθμό SKAI, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου,  παρουσίασαν τον Δημήτρη Οικονομάκη, ως τον  καλύτερο διατροφολόγο που υπάρχει! 

Επίσης στην σελίδα myflex.gr  ο  Δημήτρης Οικονομάκης  αναφέρει ότι είναι ειδικός εφαρμογών διαιτολογίας υπεύθυνος γυμναστών στο Ladies Universal στον Κορυδαλλό, ως υπεύθυνος γυμναστών για 3 χρόνια στο Intro Hall στο Ρέντη, ως Σύμβουλος διατροφής για 6 χρόνια στο Bodybuilding Club στη Νίκαια, ως υπεύθυνος- δημιουργός διατροφικής καθοδήγησης στην εταιρεία Flexeat από το 2015-2019, ως Διευθυντής Πωλήσεων στη εταιρεία Flexeat από το 2015 -2019.

Εδώ η ανακοίνωση του Διαιτολόγου Διατροφολόγου Μανώλη Μανωλαράκη

 [quote]Όχι . Ο Δημήτρης Οικονομάκης ΔΕΝ είναι διαιτολόγος. Ούτε καν ειδικός. Ούτε καν έχει τα ελάχιστα προσόντα για να ετοιμάσει κάποιο πρόγραμμα διατροφής. Ούτε είναι πιστοποιημένος για να παρέχει διαιτολογικές υπηρεσίες. Ούτε μπορεί να κάνει εκτίμηση θρέψης. Τίποτα από όλα αυτά.
Απλά όσοι πήρατε πρόγραμμα διατροφής από αυτόν νομίζοντας ότι είναι διαιτολόγος ή πιστοποιημένος διαιτολόγος με άδεια άσκησης επαγγέλματος την πατήσατε. Πήρατε πρόγραμμα από ένα μη διαιτολόγο διατροφολόγο.
Μια απλή ματιά στο βιογραφικό του θα σας πείσει ότι είναι ένας απλός βοηθός χωρίς κάποια παραπέρα γνώση.[/quote]

Ο Νόμος της σιωπής


Στην TV παρουσίασαν τον Δημήτρη Οικονομάκη τον καλύτερο διατροφολόγο που υπάρχει!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα