Αρχική » Τι γίνεται στο Bodybuilding; είναι αλήθεια;

Τι γίνεται στο Bodybuilding; είναι αλήθεια;

by admin

O Δημοσιογράφος Kevin Grech φιλικά προσκείμενος στον πρόεδρο της IFBB Dr. Rafael Santonja κάνει ένα εκτενές αφιέρωμα στην απέναντι πλευρά – την αμερικανική λίγκα και στις νομικές περιπέτειες του Shawn Rhoden ενώ διερωτάται πότε επιτέλους θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά ο bodybuilder;  μετά την αποχή των 3 ετών για την υπόθεση του βιασμού.  Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο,  με τον Jake Wood να αγοράζει το Olympia Weekend, πολλοί πίστευαν ότι θα σεβόταν τα δικαιώματα του Rhoden και θα του έδινε την ευκαιρία να πατήσει στη σκηνή του Mr. Olympia.

Μιλά για Φυλακόβιους και μπλεγμένους σπόνσορες με το νόμο!

Στο τέλος της αθρογραφίας ο Kevin Grech επισημαίνει, και αυτό είναι άξιο προσοχής ότι,  στο χώρο του bodybuilding είναι γνωστό ότι πολλοί κριτές , αξιωματούχοι του NPC / Pro League και αθλητές έχουν περάσει από τη φυλακή!  ή είχαν τα προσωπικά τους νομικά προβλήματα, αλλά συνεχίζουν να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις!
Επίσης ορισμένοι δε από τους σημαντικότερους χορηγούς  του Olympia Weekend αντιμετωπίζουν επίσης  σοβαρά νομικά προβλήματα. Αλλά στην περίπτωσή τους, δίνουν χρήματα στους διοργανωτές  του Olympia, και ως  αντάλλαγμα, μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν ό, τι κάνουν και να προωθούν την επωνυμία τους!

      


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα