Αρχική » Διορισμός Προέδρου στο Bodybuilding από το Αφεντικό – Παράδειγμα

Διορισμός Προέδρου στο Bodybuilding από το Αφεντικό – Παράδειγμα

by admin

Το αφεντικό των μυών κάνει το κουμάντο διότι έχει τα λεφτά! Όμως, σε μια εποχή που γιγαντώνονται τα social media είναι απαραίτητο “γύρω” από το αφεντικό να υπάρχει ένα επιτελείο ανθρώπων που θα εξωραΐζει την εικόνα του, και θα στηρίζει την κοινωνικοποίηση του.
Η προσπάθεια αυτή πρέπει να είναι μελετημένη και το επιτελείο να απαρτίζεται από στελέχη τα οποία δεν θα “γλύφουν πολύ” το εκάστοτε αφεντικό των μυών, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να χάσει την επαφή με την πραγματικότητα!

 Dan Solomon  President & Chief Olympia Officer ένα δακτυλοδεικτούμενο παράδειγμα προέδρου που διορίστηκε από το αφεντικό Jake Wood

 Για παράδειγμα όλοι γινόμαστε μάρτυρες όπου γνωστές προσωπικότητες της μυώδους κοινότητας ακόμη και να φταρνιστούν ένα πλήθος ανθρώπων τους κάνει likes! Μια δήλωση, ένα απόφθεγμα είναι αιτία ενεργοποίησης του κοινού με πολλά likes λες και γίνεται καλοκαιρινό πάρτι. 

Dan Solomon

O Dan Solomon  President & Chief Olympia Officer είναι ένα δακτυλοδεικτούμενο παράδειγμα ενός προέδρου που διορίστηκε από το αφεντικό Jake Wood και δικαιώνει την επιλογή του. Ο Dan όπου βρεθεί και όπου σταθεί ουσιαστικά εξυμνεί το νέο και πλούσιο αφεντικό των μυών, εξαίροντας την αποφασιστικότητα του να σώσει το bodybuilding.

Πριν λίγες μέρες σε σεμινάριο  του  NPC / IFBB Professional League που διεξήχθη στο Μαϊάμι της Φλόριντα, ο Dan Solomon δήλωσε περήφανος που κατάφερε να διοργανώσει το Mr Olympia 2020 στην πολιτεία της Φλόριντα, έχοντας μόνο 5 εβδομάδες  για να σχεδιάσει την οργάνωση του διαγωνισμού, μιας και δεν τους ήθελαν στο Las Vegas, διότι μέσω του κυβερνήτη της Νεβάδα απαγόρευσαν τις συγκεντρώσεις άνω των 100 ατόμων σε μια αίθουσα.
Παρ όλα αυτά το 2020 είχαμε ένα από τα καλύτερα Lineup στην ιστορία του αθλήματος με τρεις πρώην πρωταθλητές του Mr Olympia να αγωνίζονται στην σκηνή! όπως και ένα από τα καλύτερα Lineup στην κατηγορία Bikini.  Όλα αυτά συνέβησαν σε έναν διαγωνισμό χωρίς θεατές (15:55) τονίζει ο Solomon.

Όλα αυτά δεν θα γινόταν λέει ο Dan Solomon έως που τηλεφώνησε στον Jake Wood (16:08) τον νέο ιδιοκτήτη του Mr. Olympia, λέγοντας του: Jake έχουμε πρόβλημα, αλλά  έχω την λύση! παρ ότι απέμεναν  5 εβδομάδες ενώ συνήθως χρειάζονται  7-8 μήνες για να προετοιμαστούν. 

Εδώ το παράδειγμα των στοχευμένων δημοσίων σχέσεων από τον πρόεδρο που διόρισε το αφεντικό  


 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα