Αρχική » Yγειονομικά πρωτόκολλα στα γυμναστήρια!

Yγειονομικά πρωτόκολλα στα γυμναστήρια!

by admin

Μετά την πολύμηνη αναστολή της λειτουργίας τους τα γυμναστήρια θα επαναλειτουργήσουν με υγειονομικά πρωτόκολλα! σύμφωνα με προτάσεις του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, που έγιναν αποδέκτες από τον  Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.


 

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ KAI THN ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης και η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έκανε αποδεκτές τις προτάσεις τις οποίες απέστειλε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων, σχετικά με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα τα οποία θα εφαρμοσθούν μετά την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων.
Επίσης, πληροφορηθήκαμε ότι ο κ. Υφυπουργός κατέθεσε στην Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων το σύνολο των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων προς έγκριση και εφαρμογή.
Φαίνεται ότι πλησιάζουμε στο τέλος της δοκιμασίας και έχουμε στήριγμα μας τον κ. Λευτέρη Αυγενάκη.
Επίσης, επαναλαμβάνουμε το λογικότατο αίτημά μας, το οποίο έχουμε αποστείλει στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, προκειμένου η αρμοδιότητα επί των Γυμναστηρίων όλης της χώρας να περιέλθει από το Υπουργείο Ανάπτυξης στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα