Αρχική » Aιφνίδιος θάνατος 25χρονου ποδοσφαιριστή

Aιφνίδιος θάνατος 25χρονου ποδοσφαιριστή

by admin

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Σκύδρας από τον αιφνίδιο θάνατο του 25χρονου επιθετικού της Αναγέννησης Γιαννιτσών Παναγιώτη Ξόμπλιου από ανακοπή καρδιάς. Ο νεαρός το τελευταίο διάστημα αισθανόταν στον ύπνο του κάποιες ταχυκαρδίες, ωστόσο μετά από εξετάσεις που έκανε ο καρδιολόγος του τον διαβεβαίωσε λέγοντάς του πως «δεν έχεις τίποτα, μια χαρά είσαι».

[quote]Τελευταία είχε κάτι ενοχλήσεις σαν ταχυκαρδίες. Ξυπνούσε στο ύπνο του[/quote]

Ένα 24ωρο μετά την κηδεία του νεαρού αθλητή, ο πατέρας του, Γιώργος Ξόπλιος μίλησε  στο Live News. «Είμαι συντετριμμένος, δεν μπορώ να το πιστέψω, ένα αγόρι είχα, το έχασα. Δεν το πίστευα και δεν μπορώ να πιστέψω. Είχε όρεξη για δουλειά. Μου έλεγε ‘’πατέρα θα σε βοηθήσω να δουλέψουμε μαζί’’. Αγχωνόταν για το πώς θα τα καταφέρουμε. Πού να φανταστώ ότι θα χάσω το αγόρι. Τελευταία είχε κάτι ενοχλήσεις σαν ταχυκαρδίες. Ξυπνούσε στο ύπνο του και φώναζε «μαμά, μαμά» Σκεφτήκαμε πως θα ήταν από το άγχος. Τον στείλαμε σ έναν καρδιολόγο εδώ στη Σκύδρα τον εξέτασε και του είπε «Δεν έχεις τίποτα, μια χαρά είσαι». Το ίδιο πράγμα τον έπιασε χθες και τον χάσαμε. Κοιμόταν, σηκώθηκε, φώναξε και πάει το παιδί μου»

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα