Αρχική » Έρχεται ξανά το Muscle & Fitness! να είναι καλά ο Άι Βασίλης σπόνσορας του bodybuilding

Έρχεται ξανά το Muscle & Fitness! να είναι καλά ο Άι Βασίλης σπόνσορας του bodybuilding

by admin

Η είδηση βρίσκει χαρούμενους τους fans. Άι Βασίλης του bodybuilding είναι διατεθειμένος να επαναφέρει την έντυπη έκδοση του περιοδικού  Muscle & Fitness!  Σύμφωνα με την ειδησεογραφία, το περιοδικό Muscle & Fitness που σχεδόν για 85 χρόνια φιλοξένησε  τα μεγαλύτερα αστέρια στον κόσμο του fitness και του bodybuilding, σταμάτησε την έντυπη έκδοση του το 2020,  λόγω της πανδημίας του Covid-19,  συνεχίζοντας μόνο την ψηφιακή έκδοση στο διαδίκτυο.  Ωστόσο, σύμφωνα με νέα δημοσίευση, έχουν αποφασίσει να επαναφέρουν το περιοδικό στα ράφια των καταστημάτων λόγω της λαϊκής ζήτησης!  και αυτό θα  συμβεί στο δεύτερο εξάμηνο του 2021. Ηδη το Muscle & Fitness HERS  που απευθύνεται στις γυναίκες, με ειδική έκδοση επανακυκλοφόρησε  τον Δεκέμβριο του 2020, ενώ υπάρχει περίπτωση να επανέλθει η παλαιά έκδοση του FLEX , ενός άλλου θρυλικού περιοδικού του bodybuilding.

 [quote]Έτσι εξηγείται το φαινόμενο όπου οι πολλοί αγαπούν τον Άι Βασίλη σπόνσορα του bodybuilding[/quote]

Πέρυσι, ο ιδιοκτήτης του Wings of Strength Jake Wood αγόρασε το Mr. Olympia και το Muscle & Fitness από την American Media (AMI) ενώ έχει μεγάλα σχέδια για την διοργάνωση και τα περιοδικά των WEIDER έχοντας τη βοήθεια του Chief Olympia Officer Dan Solomon και του Chief Content Officer Zack Ziegler για να κάνει το όνειρο μια πραγματικότητα!


John Romano βλέπει ως σωτήρα τον Jake Wood για το Mr. Olympia!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα