Αρχική » Μίλησαν για την υγεία τους δεν κρύφτηκαν!

Μίλησαν για την υγεία τους δεν κρύφτηκαν!

by admin

Γιάννης Μάγκος και Μιχάλης Κεφαλιανός μίλησαν στον Αρη Φυδανάκη.  Η συνέντευξη τους είναι μια ειδοποίηση για τους νεότερους. Ταυτόχρονα κλονίζει το μοντέλο της ιδεατούς μυώδους ανάπτυξης που προωθούν τα γραβατωμένα στελέχη των ομοσπονδιών, οι σπόνσορες και η διψασμένη για κέρδη promo βιομηχανία. Σε μια εποχή που πολλοί φαντασιώνονται την επικερδή καριέρα ή απλά ακολουθούν το χημικό life style, οι δυο bodybuilders έρχονται να τους προσγειώσουν στο γήινο επίπεδο.

Μίλησαν για την υγεία τους δεν κρύφτηκαν!

Καταρχάς στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης μετά το 50 λεπτό οι Γιάννης Μάγκος, και Μιχάλης Κεφαλιανός, δημοσιοποιούν μαζί, για πρώτη φορά, και με εμφαντικό τρόπο τα ζητήματα υγείας που αντιμετωπίζουν μετά τον πολυετή πρωταθλητισμό. Ο Μάγκος μετά το 48:30 κάνει εκτενή αναφορά για τα ζητήματα της υγείας του, και δηλώνει χαρακτηριστικά “τα λέω για να μην τα πάθουνε κ άλλοι!”
Ο Γιάννης Μάγκος διαπιστώνει ότι πολλοί bodybuilders, οι “μεγάλοι” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά “δεν μιλάνε για να μην τσαλακωθεί η εικόνα τους!”

Επίσης ο Μιχάλης Κεφαλιανός  μετά το 54:40 αναφέρει για την αρτηριακή πίεση, τις υψηλές τιμές του ουρικού οξέος, και την μεγαλοκαρδία που αντιμετώπισε με επικουρικές θεραπείες. Μετά το 56:30 δηλώνει: “θέλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά…διότι τα έχουμε περάσει!” 

Ο Μάγκος καταδικάζει την κατάχρηση των ΑΑΣ μετά το 57:00 λεπτό, όπως αναφέρει μετά το 57: 28 “για ποιο λόγο να δώσεις σε κάποιον τρενβολόνη και  οξυμεθολόνη που δεν ασχολείται με το αγωνιστικό;”

Ακόμη ενδιαφέρουσα η άποψη για την αγωνιστική και προπονητική  τους κουλτούρα μετά το 15 λεπτό.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα