Αρχική » Οι αλλαγές επηρεάζουν την κοινότητα των Μυών

Οι αλλαγές επηρεάζουν την κοινότητα των Μυών

by admin

Είναι μια  κοινοτοπία οι δηλώσεις του bodybuilder Γιάννη Μάγκου για την Μαύρη Αγορά των Αναβολικών στην ΕΡΤ;  ή σηματοδοτούν μια νέα εποχή κοινωνικοποίησης των Ελλήνων bodybuilders στα κρατικά μέσα ενημέρωσης;

Είναι κοινή διαπίστωση πως στην προηγούμενη δεκαετία αν και η χώρα μας συγκλονίστηκε από μια ιστορικού μεγέθους κοινωνικό – οικονομική κρίση, στην υποκουλτούρα των ανδρογόνων – αναβολικών – στεροειδών φαρμάκων ( ΑΑΣ) υπήρξε μια μοναδική προσαρμοστικότητα στο Steroid Kitchen.
Η προπαρασκευή, και η διανομή των ΑΑΣ ανέβηκε επίπεδο, αντιγράφοντας διεθνείς πρακτικές δημιουργίας πατέντας φαρμάκων.
Η ευφυΐα του νέου πλάνου παραγωγής απαιτούσε την επένδυση ενός κεφαλαίου για την αγορά υποτυπώδους μηχανολογικού εξοπλισμού που θα τοποθετείτο σε κρυφό εργαστήριο ώστε διαχρονικά να παρήγαγε φιαλίδια και δισκία  που θα απέφεραν υπέρογκα κέρδη 1000%


Ο bodybuilder  Μάγκος είχε δηλώσει στην ΕΡΤ:  “Τα παίρνουνε ποιο εύκολα από ότι θα πας σε ένα περίπτερο να αγοράσεις ένα πακέτο τσιγάρα, δεν ξέρεις αυτά που παρασκευάζονται, τι περιέχουν, ποιες είναι οι πρώτες ύλες, ποιοι τα φτιάχνουν”


 

[quote]Χημικοί, μαθηματικοί, φαρμακοποιοί, άλλα και εμπειρικοί προπαρασκευαστές συνεργάστηκαν με εισαγωγείς πρώτων υλών, αφήνοντας απ’ έξω την παραδοσιακή υποκουλτούρα διανομής των ΑΑΣ.[/quote]

Η κοινότητα των μυών και στην χώρα μας είναι μια κλειστή μικρό- κοινωνία που δύσκολα θα σπάσει τα στεγανά. Κατά καιρούς στελέχη ομοσπονδιών, προπονητές, αθλητές ακολούθησαν την πεπατημένη οδό των δημόσιων δηλώσεων από σημαίνοντα πρόσωπα του αθλητισμού και της πολιτικής, που καταδίκαζαν γενικόλογα τα ΑΑΣ.

Νομίζουν στο bodybuilding ότι ελέγχουν την κατάσταση

Τώρα, έχουμε να κάνουμε με κάτι διαφορετικό, ο ρομαντισμός της παλαιότερης εποχής με τον λαοπρόβλητο γιγαντόσωμο άνδρα που ήταν το είδωλο της γειτονιάς τείνει να εξαλειφθεί.
Η εμπορικότητα του μυώδους φαινομένου και του ινδάλματος της γράμμωσης στην κοινωνία, «έφερε» στο τερέν του ανταγωνισμού νέους επενδυτές.

Χημικοί, μαθηματικοί, φαρμακοποιοί,  και εμπειρικοί προπαρασκευαστές συνεργάστηκαν με εισαγωγείς πρώτων υλών, αφήνοντας απ’ έξω την παραδοσιακή υποκουλτούρα διανομής των ΑΑΣ.  Το νέο μοντέλο του Steroid Kitchen που αυξάνεται προοδευτικά σε ΗΠΑ και Ευρώπη με  μοναδική προσαρμοστικότητα  αναπτύχθηκε και στην Ελλάδα. Τα υγειονομικά πρωτόκολλα, και οι δικλίδες ασφαλείας των μεθόδων παραγωγής στα παράνομα εργαστήρια – ΑΑΣ δεν αφορά τους νέους χρήστες! που θέλουν να ζήσουν το όνειρο τους.


Ο  bodybuilder  Μάγκος είχε δηλώσει στην ΕΡΤ: «Τα καινούρια παιδιά, όλα πλέον έχουν παραδειγματιστεί, με τα μεγάλα και γρήγορα σώματα και μπαίνουν στα γυμναστήρια μέσα, και πριν ακόμα μάθουν πως να τρώνε και πως να γυμνάζονται, καταλήγουν δυστυχώς σε αυτά τα σκευάσματα, το πρώτο πράγμα φυσικά που θα πάθει ένας άντρας, θα καταστρέψει τα ορμονικά του»


Στο  bodybuilding νομίζουν ότι ελέγχουν την κατάσταση, όπως συμβαίνει με τα μεγάλα εμπορικά τραστ που σταδιακά επενδύοντας ανεξάντλητα κεφάλαια κατέκτησαν την αγορά,  τοιουτοτρόπως νέα κυκλώματα με εμπειρία και μεθοδικότητα θα ελέγξουν στο μέλλον τα ΑΑΣ και το Steroid Kitchen, φράζοντας τους δρόμους της διανομής στους τελευταίους των μοϊκανών.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα