Αρχική » Μούφα Αναβολικά! και τα παίρνουν;

Μούφα Αναβολικά! και τα παίρνουν;

by admin

Η παραποίηση συμπληρωμάτων διατροφής είναι η νέα κερδοφόρα πρακτική ζημιώνει την τσέπη του καταναλωτή  που τον “πιάνουν χαϊβάνι”  αλλά σε κάποιες περιπτώσεις είναι λιγότερο επίφοβο για την υγεία του μιας και το πιο πιθανό είναι να πίνει   σκόνη γάλακτος με γευση  κακάο η  φράουλα απολαμβάνοντας ένα πότο ζαχαροπλαστείου, ενώ στο κουτί δύναται να αναγράφονται τα αμινοξέα και οι μέθοδοι προπαρασκευής  για να εντυπωσιάσουν τον καταναλωτή.

Παραποίηση και στα αναβολικά στεροειδή;

Στο ζήτημα των steroids τα κέρδη είναι πολλαπλάσια,  η νόθευση και η παραποίηση ως  νέα κερδοφόρα πρακτική ζημιώνει την τσέπη του καταναλωτή αλλά μεγιστοποιεί τους κινδύνους για την υγεία του. Συνήθως οι πελάτες – χρήστες που ακολουθούν σχεδόν λατρευτικά τους μέντορες κάνουν χρήση των φαρμάκων που τους προτείνουν, χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι παραποιημένα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις είναι αντίγραφα που εμπεριέχουν την δραστική ουσία πάρα ταύτα είναι σε γνώση των χρηστών οι οποίοι “εμπιστεύονται” τον μέντορα τους τυφλά διότι τους εγγυήθηκε για την ποιότητα !

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN στην νέα έφοδο της αστυνομίας τα άτομα που συνελήφθησαν διακινούσαν τα αναβολικά στεροειδή  (σε Ελλάδα και εξωτερικό)  ενώ χρησιμοποιούσαν πλαστές συσκευασίες με στοιχεία νόμιμων φαρμακοβιομηχανιών!  ουσιαστικά άλλο έβλεπες άλλο έπαιρνες, ενώ για να πιστοποιήσουν την γνησιότητα των φαρμάκων  έβαζαν και  πλαστές ταινίες γνησιότητας του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων!  (Ε.Ο.Φ.).

Μια κατάσταση που θυμίζει μπανανία του αθλητισμού 

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”AkOJ2wQDqe8″]

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα