Αρχική » Πακέτο επιχορηγήσεων για τα γυμναστήρια!

Πακέτο επιχορηγήσεων για τα γυμναστήρια!

by admin

Δύο προγράμματα, εκ των οποίων το ένα αφορά τη χρηματοδότηση των αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων και το δεύτερο την επιχορήγηση των γυμναστηρίων και των παιδότοπων, ετοιμάζεται να ανακοινώσει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Τα κονδύλια για τη χρηματοδότησή των προγραμμάτων θα προέλθουν από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ).

Σε ό,τι αφορά τα γυμναστήρια και τους παιδότοπους, το σχετικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τη χορήγηση κεφαλαίου κίνησης ως ενίσχυση για την επανεκκίνηση της δραστηριότητάς τους. Το κεφάλαιο αυτό δεν θα επιστραφεί καθώς έχει τη μορφή της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης.

Ο προϋπολογισμός του συγκεκριμένου προγράμματος δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Ωστόσο το ποσό που θα λάβουν οι επιχειρήσεις των δύο κλάδων, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, θα κυμαίνεται από 4.000 έως 20.000 ευρώ, κλιμακούμενο, βάσει του αριθμού των απασχολουμένων.

πηγή  euro2day

Δείτε επίσης εδώ  πρόταση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων ενδεικτική αλυσόδεση εκπροσώπων του κλάδου έξω από κυβερνητικά κτίρια

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα