Αρχική » Michal Krizanek νίκησε ο Σλοβάκος καλός για Ευρώπη

Michal Krizanek νίκησε ο Σλοβάκος καλός για Ευρώπη

by admin

To Siberian Pro Show 2021 αν και διοργανώθηκε εν μέσω της υγειονομικής κρίσης κατέδειξε το ανερχόμενο επίπεδο της ευρωπαϊκής λίγκας IFBB Elite Pro. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν ορισμένοι από τους bodybuilders που κατέχουν την επαγγελματική κάρτα δίνοντας μια εικόνα για την δυσκολία που θα έχει κάποιος να διακριθεί στην επαγγελματική κατηγορία του ευρωπαϊκού bodybuilding με περισσότερες συμμετοχές.

O Σλοβάκος bodybuilder Michal Krizanek επιβεβαίωσε τα προγνωστικά “δεν παιζόταν” (σε αυτό το επίπεδο ) από τους υπόλοιπους bodybuilders που είχαν δυνατά σημεία, όμως  ήταν “ελλειμματικοί” σε άλλα, έτσι ο Michal Krizanek  που ανέβασε τα πόδια παρουσίασε μυϊκότητα και σχήμα, και κατέκτησε τον τίτλο μέσα στη Ρωσία στο Siberian Pro Show 2021 αν και οι ρώσοι τον πίεσαν με τους Lukovet και Banzhanov.
Ο  29 χρονος, Ilya Lukovet δεν μπόρεσε να τον ξεπεράσει και περιορίστηκε στη δεύτερη θέση, πολύ καλή παρουσία του Denis Bazhanov που χθες πήρε την επαγγελματική κάρτα στους ερασιτέχνες και σήμερα αγωνίστηκε στους επαγγελματίες της IFBB Elite Pro κατακτώντας την τρίτη θέση!

Να επαναλάβουμε ότι το ευρωπαϊκο bodybuilding μετά την κυριαρχία των πρώην ανατολικο -ευρωπαίων σε αγωνιστικό και επιχειρηματικό επίπεδο (βλέπε πρωτεΐνες – συμπληρωματα διατροφής + στεροειδή) είναι ικανό να συντηρήσει μια βιομηχανία, η προοπτική όμως να φτάσει το αγωνιστικό επίπεδο των ΗΠΑ απέχει ακόμη αν και στο παρελθόν έχουν διαγράψει μια σημαντική πορεία πολλοί ευρωπαίοι bodybuilders.

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”LVJaF8R1_D8″]

         Michal Krizanek σε έναν άλλο διαγωνισμό αυτά τα βλέπουν οι κριτές. (φώτο)  Καλός bodybuilder όμως δημιουργείται προβληματισμός, εάν επιδιώξει περαιτέρω μυϊκό όγκο, πως θα εμφανιστεί; εκτός και εάν ο στόχος του είναι μόνο η ευρωπαϊκή λίγκα.

 

 

Stanimir Etov εκτός βάθρου 4ος

Ilya Lukovets 2η θέση

Denis Bazhanov  χθες πήρε την επαγγελματική κάρτα σήμερα 3ος

1ος Michal Križo Križánek

2ος Ilya Lukovets

3ος Denis Bazhanov

4ος Stanimir Etov

5ος Aleksei Kuznetsov

6ος Anton Gerasimov

Michal “Krížo” KRIŽÁNEK – 2019 Arnold Classic Europe Barcelona φώτο κάτω

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα