Αρχική » O αγαθός αιγύπτιος έχει υποχρεώσεις στον Άι Βασίλη

O αγαθός αιγύπτιος έχει υποχρεώσεις στον Άι Βασίλη

by admin

Η κατάκτηση ενός τίτλου έχει και υποχρεώσεις, ο νικητής του διαγωνισμού πρέπει να προωθήσει τα συμφέροντα της διοργανώτριας αρχής και συγκεκριμένα του σπόνσορα αφεντικού, που στο Mr. Olympia είναι ο  Άι Βασίλης του bodybuilding o Jake Wood.

Θυμόμαστε στο παρελθόν τι συνέβαινε με τους Weider!

Σε νέο δημοσίευμα του, το evolution of bodybuilding.net – (ΕΒΟ), αναρωτιέται  εάν ο Big Ramy είναι καλός πρεσβευτής  για το σήμα του Olympia; Αν και ο Ramy γιόρτασε την νίκη του στην αίγυπτο με τους θαυμαστές του, μετά  χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως επισημαίνεται μπορούμε να συγκρίνουμε τον Big Ramy με τον 6 φορές πρωταθλητή του Mr. Olympia Dorian Yates, ο οποίος πήρε το παρατσούκλι «The Shadow» διότι συνήθιζε να εξαφανίζεται από τη σκηνή και να εμφανίζεται ξανά για να υπερασπιστεί τον τίτλο του Mr. Olympia. Όμως η διαφορά μεταξύ του Big Ramy και του Dorian Yates είναι ότι ο Dorian συνήθιζε να να εμφανίζεται ως  γκεστ σε εκδηλώσεις και σε πολλά περιοδικά, αντίθετα ο Big Ramy δεν έχει κάνει τίποτα από αυτά μέχρι τώρα!

 Ο Big Ramy που κατέκτησε το  Mr. Olympia τον περασμένο Δεκέμβριο του 2020, τι έχει κάνει τους τελευταίους τρεις μήνες;

Ο Dennis James και ο Chad Nicholls ήταν οι άντρες πίσω από την επιτυχία της επιστροφής του Big Ramy στη σκηνή του Mr. Olympia. Λίγο καιρό μετά ο  Big Ramy και ο Dennis James υπέγραψαν ένα προσοδοφόρο συμβόλαιο με την Enhanced Labs  (του Dr Tony Huge ) αφού κατέκτησε  τον τίτλο του Mr. Olympia 2020, όπως επισημαίνουν στο ΕΒΟ Θα περίμενε κανείς η Enhanced Labs να επωφεληθεί από αυτήν την κατάσταση και να πλημμυρίσει το κανάλι τους στο YouTube με διαφημιστικό περιεχόμενο με τους Big Ramy και Dennis James.

Όμως δεν συνεβη κάτι τέτοιο, σύμφωνα με το ΕΒΟ, όταν μιλάμε για την επιχείρηση του bodybuilding, είναι σημαντικό για τον πρωταθλητή να μην επικεντρώνεται μόνο στη χώρα του, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Μέχρι στιγμής , η προώθηση του σήματος του Mr. Olympia για το 2021  ήταν μικρή για το ΕΒΟ, και αυτό πρέπει να διορθωθεί από τον Big Ramy! μόλις πρόσφατα, ο Dennis James προωθεί μια εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου 2021 στη σελίδα  του Muscle and Fitness στο YouTube. Αυτή η εκπομπή θα περιλαμβάνει και τον Big Ramy, ενώ ο ο Dennis James συνεργάστηκε με τον ιδιοκτήτη του Olympia Jack Wood για την παραγωγή podcasts για το Muscle and Fitness.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dennis James (@bigdjames)

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα