Αρχική » Μασέζ στον Ηρόδοτο η Βασιλική Αγιαννοπούλου

Μασέζ στον Ηρόδοτο η Βασιλική Αγιαννοπούλου

by admin

Η διοίκηση της ομάδας του Ηροδότου  ανακοίνωσε την ένταξη στο τεχνικό επιτελείο την Βασιλική Αγιαννοπούλου στο πόστο της μασέζ.  Οπως δημοσιεύει το neakriti.gr  ο Ηρόδοτος ισως να έκανε μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία του. Η Βασιλική όντας η ίδια η αθλήτρια με σημαντικές διακρίσεις και εμπειρία, όπως Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Βodybuilding και μέλος της Eθνικής Oμάδας Βodybuilding Fitness, θρέφει μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό και διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία και κατάρτιση για τις ανάγκες του αθλητή.

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που η Βασιλική Αγιαννοπούλου δέχτηκε πρόταση από τον επιχειρηματία κ. Γιάννη Δασκαλάκη για να αναλάβει manager στην εταιρία «Hotel Wellness Spa services» και έχοντας ένα απίστευτο βιογραφικό και προοπτικές, ακολούθησε την πορεία της θεραπεύτριας μασάζ για να φτάσει τώρα να δεχτεί επίσημη πρόταση από τον Ηρόδοτο να αναλάβει μασέρ της ομάδας.

Η ίδια σε δηλώσεις της αναφέρει: «Μετά την επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα του Ηροδότου για την συνεργασία μας ένα κύμα αγάπης έφτασε κοντά μου. Δεν το περίμενα τόσες ευχές κ τόσα μηνύματα. Είναι μοναδικό να ξέρεις πως σε αγαπούν κ πως ανήκεις κάπου!!! Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους παίχτες της ομάδας που με καλοδέχτηκαν κ ουσιαστικά εκείνοι με επέλεξαν κ με έκαναν κομμάτι τους από την πρώτη στιγμή. Σας ευχαριστώ για το σεβασμό κ την αγάπη σας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον coach της ομάδας που με έκανε αμέσως δικό του άνθρωπο κ με θέλει κοντά του κ φυσικά στη διοίκηση που με καλοδέχτηκε τόσο θερμά. Να είστε σίγουροι πως θα δώσω την καρδιά μου με πολύ αγάπη και θα ‘μαι δίπλα σας γιατί μόνο έτσι εγώ λειτουργώ !!!! Ότι κάνω το κάνω με αγάπη αλλιώς δεν το κάνω καθόλου…».

περισσότερα εδώ 


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα