Αρχική » Εκλογές: Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Δ ο Στυλιανός Κλιάφας

Εκλογές: Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Δ ο Στυλιανός Κλιάφας

by admin

Πρώτες εκλογές για την νεοϊδρυθείσα Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης – Π.Ο.Σ.Δ . Σύμφωνα με τα δελτία τύπου της Π.Ο.Σ.Δ, Πρόεδρος θα είναι ο Στυλιανός Κλιάφας, το Ιδρυτικό Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Τάσος Κολιγκιώνης  επιθυμεί να επανέλθει στην αθλητική δραστηριότητα. Επίσης με απόφαση του Δ.Σ. στον κ. Κολιγκιώνη ανατίθενται καθήκοντα ειδικού συμβούλου της Ομοσπονδίας καθώς και ορίζεται Πρόεδρος της Επιτροπής Αγωνιστικού Σχεδιασμού και Εθνικών Ομάδων.

Ο νέος πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Δ . Στυλιανός Κλιάφας, σε παλαιότερη απονομή

Τα δελτία τύπου

Η νέα Διοίκηση της Π.Ο.Σ.Δ. αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της για την μεγάλη προσφορά του στο άθλημα στον Ιδρυτικό Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Κολιγκιώνη ο οποίος επιθυμεί να επανέλθει στην αθλητική δραστηριότητα.

Επίσης με απόφαση του Δ.Σ. στον κ. Κολιγκιώνη ανατίθονται καθήκοντα ειδικού συμβούλου της Ομοσπονδίας καθώς και ορίζεται Πρόεδρος της Επιτροπής Αγωνιστικού Σχεδιασμού και Εθνικών Ομάδων.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28-03-2021
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία σήμερα 28/03/2021 οι εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Π.Ο.Σ.Δ. η οποία πραγματοποιήθηκε με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης, με μεγάλη συμμετοχή και επίτευξη απαρτίας εκ μέρους των Σωματείων-Μελών της με δικαίωμα ψήφου.
Εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του 2020 καθώς και ο Προυπολογισμός Εσόδων-Εξόδων του 2021.
Εγκρίθηκε επίσης ομόφωνα και ο Εσωτερικός Κανονισμός της Ομοσπονδίας προς υποβολή στην Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού της Γ.Γ.Α.
Τέλος ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Σ.Δ. έπειτα από την ανασυγκρότηση του η οποία έχει ως εξής :
1. Πρόεδρος: Κλιάφας Στυλιανός – Σωματική Διάπλαση Κέρκυρας
2. Αντιπρόεδρος: Χαρόβα Αλίκη – Ειρηνικός Παιάν
3. Γενικός Γραμματέας: Μπαίλη Ζωή – Α.Σ. Ελλάς Νους & Δύναμη
4. Ταμίας:Κωνασταντινίδης Γεώργιος – Ολύμπιος Ζευς
5. Ειδικός Γραμματέας:Δίγκα Σουλτάνα – Αχιλλέας Γρεβενών
6. Έφορος Άθλησης: Μπουζιάνας Γεώργιος – Διάπλαση Περιστερίου
7. Έφορος Υλικού: Τσιαμπάζης Στέφανος – Διάπλαση Ορεστιάδας
8. Εκπρόσωπος Αθλητών: Μαργαρίτης Γεώργιος – Διάπλαση Λάρισας


Δείτε επίσης εδώ  Εγκωμιασμός Κολιγκιώνη για την αναγνώριση της ΠΟΣΔ

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα