Αρχική » Ο Τάσος Λάγκας εξελέγη νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών

Ο Τάσος Λάγκας εξελέγη νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών

by admin

Ο Τάσος Λάγκας εξελέγη νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, συγκεντρώνοντας 22 ψήφους έναντι 14 του Γιάννη Γέροντα. Εκπρόσωπος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) εξελέγη ο Πύρρος Δήμας με 22 ψήφους έναντι 14 του Κώστα Κορλού, ενώ αναπληρωματικό μέλος αναδείχθηκε ο Φώτης Καϋμενάκης με 22 ψήφους έναντι 14 του Βίκτωρα Μήτρου. Στο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν 11 μέλη από την παράταξη του Τάσου Λάγκα και 4 μέλη από την ομάδα πρωτοβουλίας.

[quote]Ο τέως πρόεδρος της ομοσπονδίας, Πύρρος Δήμας, εξελέγη εκπρόσωπος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με 22 ψήφους έναντι 14 του Κώστα Κορλού, ενώ αναπληρωματικό μέλος αναδείχθηκε ο Φώτης Καϋμενάκης με 22 ψήφους έναντι 14 του Βίκτορα Μήτρου.

Σημειώνεται ότι στο νέο διοικητικό συμβούλιο εξελέγησαν 11 μέλη από την παράταξη του Τάσου Λάγκα και 4 από την ομάδα πρωτοβουλίας (Γέροντας, Σαμπάνης, Λεωνίδης, Σπύρου).[/quote]

Ο Τάσος Λάγκας στις πρώτες δηλώσεις του ως πρόεδρος της ΕΟΑΒ ευχαρίστησε όλους όσοι τον εμπιστεύτηκαν για τη θέση του προέδρου κι έστειλε μήνυμα ενότητας για το καλύτερο μέλλον του αθλήματος: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν για τη θέση του προέδρου. Δεσμεύομαι ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω το άθλημα να αναπτυχθεί. Πρώτη προτεραιότητά μας είναι να δώσουμε το βάρος μας και την προσοχή μας στους αθλητές μας που θα διεκδικήσουν σε λίγες ημέρες την Ολυμπιακή πρόκριση. Ελπίζουμε πλέον να έχουν την απόλυτη ηρεμία και συγκέντρωση στους στόχους τους.

Από εκεί και πέρα το άθλημα θα πρέπει να «μαζέψει τις πληγές του» από την αναίτια έκταση που έδωσαν ορισμένοι στην προεκλογική διαμάχη. Πρέπει όλοι να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα και να μας βρει ενωμένους. Από την πρώτη ημέρα της προεδρίας μου θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι θα είμαι στη διάθεσή τους για να βρούμε τρόπους να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο το άθλημα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη σας».

Αναλυτικά τα μέλη που εξελέγησαν στο ΔΣ και οι ψήφοι που πήραν:

Πρόεδρος: Τάσος Λάγκας 22
Φώτης Καϋμενάκης 18
Θεανώ Ζαγκλιβέρη 18
Πύρρος Δήμας 17
Κωνσταντίνος Καζακλής 17
Αννα Στρούμπου 17
Φιλιππία Κοχλιαρίδου 16
Χαρίκλεια Κυριακίδου 16
Ηρακλής Ροδίτης 16
Σοφία Τασσοπούλου 16
Θανάσης Ζησιόπουλος 16
Γιάννης Γέροντας 14
Βαλέριος Λεωνίδης 16
Λεωνίδας Σαμπάνης 16
Σπύρου Χρήστος 16

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα