Αρχική » Dave Palumbo θα παίρνει T4 πάει ο αδένας!

Dave Palumbo θα παίρνει T4 πάει ο αδένας!

by admin

Άλλοι πήραν και παίρνουν T4 για να συμμετάσχουν σε αγώνες bodybuilding, ή να βγουν στην παραλία, θυμίζει την ταινία “πέτα τη μαμά από το τραίνο” το δράμα είναι να ξαναπαίρνεις!  Τ4 ενώ έχεις χάσει τον θυρεοειδή αδένα.  


 Ο πρώην bodybuilder, επιχειρηματίας και youtuber Dave Palumbo δημοσίευσε 2 στιγμιότυπα, πριν και μετά το χειρουργείο, στο πρώτο  βγήκε να μιλήσει πριν το χειρουργείο, και το πρόβλημα υγείας που έχει με το οζίδιο στον θυρεοειδή αδένα. (Θυρεοειδικός όζος μόρφωμα του θυρεοειδούς το οποίο έχει διαφορετική αρχιτεκτονική από τον υπόλοιπο αδένα. Μπορεί να είναι μονήρης ή πολλαπλοί και δημιουργούνται από υπερπλασία του θυρεοειδούς αδένα)

Ο Dave Palumbo προσπάθησε να δει την κατάσταση να εξελίσσεται με θετική προοπτική, αν και υπάρχουν άγνωστες μεταβλητές για τις οποίες δεν έχει κανέναν έλεγχο. Ο ιδιος εναπόθεσε τις ελπίδες του στο τύπο που είναι στο πάνω όροφο (τον θεό) και στον χειρούργο του. O Dave Palumbo σκέφτηκε την γυναίκα του και τα παιδιά του, και τους fans που τον στηρίζουν. Μετά το 2:32 αναφέρει, εύχομαι να μπορώ να μιλήσω όταν βγω από την χειρουργική επέμβαση! ελπίζω να είμαι σε θέση να μιλήσω!  

Πάει ο αδένας!

Στο δεύτερο, στιγμιότυπο περιγράφει πως ξύπνησε μετά το χειρουργείο, 3:00 λεπτό μια επέμβαση που ήταν για 90 λεπτά περάσαν 5 ώρες, όπου είχε κάποια προβλήματα αιμορραγίας,  του αφαίρεσαν τον μισό θυροειδή αδένα, και τον  παθολογικό λεμφαδένα, αλλά αφού διαπίστωσαν εμπλοκή των λεμφαδένων του αφαίρεσαν και το υπόλοιπο μισό του θυροειδή αδένα.  take the whole thyroid gland 

Σημ BS: Ο θυρεοειδής (ολόκληρος ή τμήμα αυτού) αφαιρείται, χωρίς να κόβουμε μύες του τραχήλου. Κατά το χειρουργείο είναι εξαιρετικά σημαντική η αναγνώριση και διαφύλαξη των παλίνδρομων λαρυγγικών νεύρων και των παραθυρεοειδών αδένων, που πρέπει να παραμένουν άθικτοι. 

Λίγο αργότερα ο Palumbo μιλά για τους παραθυρεοειδείς αδένες ( βρίσκονται στο πίσω μέρος του θυρεοειδή, και είναι συνήθως τέσσερις και σε μικρότερο ποσοστό (~20%) μπορεί να υπάρχει και ένας πέμπτος. Παράγουν την παραθορμόνη η οποία είναι υπεύθυνη για τον μεταβολισμό του ασβεστίου στο σώμα) όπως λέει  του αφαίρεσαν τον έναν και αφ εξής θα λαμβάνει ασβέστιο.

Σημ BS: Οι περισσότεροι θηλώδεις καρκίνοι του θυρεοειδούς είναι πολυεστιακοί (δηλαδή σε περισσότερα από ένα μέρη του θυρεοειδούς

Μετά το 4:40 δηλώνει ότι θα δει τον ενδοκρινολόγο του, για να ξεκινήσει T4, (4:42 λεπτο) και το συμπλήρωμα του ασβεστίου του,  o ιδιος δηλώνει ότι επειδή έχουν εμπλακεί οι λεμφαδένες του θα κάνει θεραπεία με ραδιενεργό ιώδιο, ώστε να απορροφηθεί από οποιοδήποτε κύτταρο στο σώμα του.  

Σημ BS:  ραδιενεργό ιώδιο για πιθανές μεταστατικές  εστίες μετά από χειρουργική αφαίρεση  του αδένα, σε περίπτωση καρκίνου του θυρεοειδούς.


Πάρε Τ3 Τ4 και πούλα παπά το ίδιο κάνει και το σύστημα!

 

 

    

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα