Αρχική » Winklaar Δεν έχει “Τενεκέ Σπόνσορα” και είναι βελτιωμένος

Winklaar Δεν έχει “Τενεκέ Σπόνσορα” και είναι βελτιωμένος

by admin

Κοινή διαπίστωση ότι ο Roelly Winklaar  ήταν ο πιο άτυχος επαγγελματίας bodybuilder την χρονιά του 2020. Τελευταία στιγμή έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Mr Olympia 2020 λόγω Covid – 19, αν και είχε “πιάσει” μια εκπληκτική φόρμα. Ο bodybuilder που προπονείται στο Κουβέιτ στο γυμναστήριο Oxygen Gym με προπονητή τον  Ahmad Askar δεν θύμιζε την παλιότερη φιγούρα του bodybuilder με την μεγάλη κοιλιά, που του έκλεβε πόζες και βαθμούς στις συγκρίσεις.

Μετά από αλλαγές κατάφερε να παρουσιάσει μια εκπληκτική μυϊκότητα διατηρώντας την μάζα και περιορίζοντας την περιφέρεια της μέσης.  Η εμφάνιση του είναι σίγουρο πως θα “ζόριζε” τους διεκδικητές του διαγωνισμού του Mr. Olympia στην φλώριδα.
Όμως η “αναποδιά” που προέκυψε πέταξε στα σκουπίδια την πολυδάπανη  προετοιμασία, μια προσπάθεια που μόνο ως χρηματοοικονομική επένδυση δύναται να καταγράφει στον σύγχρονο επαγγελματικό αθλητισμό. Ευτυχώς πίσω από τον bodybuilder βρίσκεται ο “ανοιχτοχέρης σπόνσορας”  bader boodai και όχι κάποιος *τενεκές , που στηρίζει τις προετοιμασίες του Winklaar  για τους διαγωνισμούς των μυών.
* Σημ : Τενεκές αυτός που κάνει πολύ θόρυβο αλλά από μέσα είναι κούφιος (χωρίς περιεχόμενο)

Αυτή την περίοδο ο Winklaar βρίσκεται μακριά από το Κουβέιτ και κάνει συντηρητικές προπονήσεις στην νήσο  Κουρασάο της Καραϊβικής Θάλασσας. κοντά στην οικογένεια του. Εάν καταφέρει να προετοιμαστεί σωστά το 2021 θα είναι μια υπολογίσιμη δύναμη στην επαγγελματική σκηνή του bodybuilding.


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα