Αρχική » Hadi Choopan συνεχίζει το bodybuilding με τον Γκουρού Hany Rambod

Hadi Choopan συνεχίζει το bodybuilding με τον Γκουρού Hany Rambod

by admin

O Hany Rambod ο σπόνσορας γκουρού – καθοδηγητής του Hadi Choopan το κατάλαβε, και βγήκε να απαντήσει, ότι ο bodybuilder Hadi Choopan  θα συνεχίσει το επαγγελματικό bodybuilding,  ενώ παράλληλα θα προετοιμαστεί για να αγωνιστεί στο  Mr. Olympia 2021,  ταυτόχρονα όπως επεσήμανε δεν θα σταθούν εμπόδιο τα γραφειοκρατικά προβλήματα που προκύπτουν με τις θεωρήσεις βίζας για τις ΗΠΑ.
Πριν από λίγο και ο bodybuilder Hadi Choopan ανάρτησε “φιλοσοφικό μήνυμα” με τις πρωτεΐνες EVOGEN του σπόνσορα γκουρού Hany Rambod  όπου καυτηριάζει τις δικαιολογίες που εμποδίζουν την πρόοδο και την ανάπτυξη ενός ανθρώπου, παροτρύνωντας ταυτόχρονα  τους fans να έχουν όραμα.

Ο γκουρού πρόλαβε τα χειρότερα!

Επανειλημμένως έχουμε διατυπώσει την άποψη ότι ο Ιρανός bodybuilder  Hadi Choopan πήγε έτοιμος μυϊκά στον γνωστό γκουρού Hany Rambod. Το πλαίσιο της ετεροβαρούς συμφωνίας  είναι κοινό σε Ελλάδα, Ευρώπη , ΗΠΑ. πρωτεινομαγαζάτορες, γκουρού, προπονητές αναλαμβάνουν άντρες και γυναίκες με στόχο να θαμπώσουν το πελατολόγιο. Λέγοντας: “Εγώ τον έφτιαξα αυτόν! εάν επιθυμεις να κάνω το ίδιο και με εσένα, πλήρωσε με!”

Η κίνηση του γκουρού, να ενεργήσει αμεσα, προς το παρών αποδεικνύεται σωτήρια επιχειρηματικά για τον ίδιο, ενώ “ηρεμεί” τον bodybuilder που αναθεωρεί και διατηρεί την συμφωνία που “κινδύνεψε από τα social media” τα οποία κατέγραψαν τις εκλύσεις των θαυμαστών να παραμείνει στην ενεργό δράση ως διεκδικητής bodybuilder.

Η πραγματικότητα είναι σκληρή στην βιομηχανία του bodybuilding & fitness, αυτοί που κινδυνεύουν να μείνουν ορμονικά και μυώ – σκελετικά κατεστραμμένοι είναι οι bodybuilders. Οι μάνατζερ, γκουρού και καθοδηγητές είναι πίσω τους για να εισπράττουν τα κέρδη.
Ο Hadi Choopan  είναι επιβεβαιωμένο πως προχώρησε σε μια συμφωνία με τον πρωτεΐνο -παραγωγό Hany Rambod που στα μάτια των fans θα φαίνεται πως τον βελτιώνει ενώ φτύνει αίμα εδώ και χρόνια προπονούμενος στο ιράν. Στις 11/03/2021 είχαμε γράψει,  Η είδηση αναμένεται να επιβεβαιωθεί, κυρίως εάν αλλάξει γνώμη ο ιρανός  και δεν κινείται σε πλαίσιο διαπραγμάτευσης,  αν και επανειλημμένως  στο BS έχουμε αναφερθεί στις ετεροβαρείς συμφωνίες των bodybuilders με γκουρού τoυ bodybuilding ή εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής.


Hadi Choopan θα μιλήσουν; περιμένουμε

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα