Αρχική » Hadi Choopan θα μιλήσουν; περιμένουμε

Hadi Choopan θα μιλήσουν; περιμένουμε

by admin

Δυο είναι τα κύρια δεδομένα από την χθεσινή είδηση που σχετίζονται με την απόφαση του Ιρανού bodybuilder Hadi Choopan να αποσυρθεί από το επαγγελματικό bodybuilding. Το πρώτο είναι η μυστικοπάθεια και η εσωστρέφεια της μυώδους κοινότητας που για ακόμη μια φορά μιλά πάρα πολύ στο τηλέφωνο, και στο Messenger, αντίθετα σιωπά στα δημόσια μέσα ενημέρωσης, σε ζητήματα που την αφορούν. 

Το δεύτερο, μετά από ένα 24ωρο αναμένεται μια επίσημη επιβεβαίωση από την ομάδα ή τους μάνατζερ του Ιρανού για την αποχώρηση από το επαγγελματικό bodybuilding, ή την φημολογούμενη και μη επιβεβαιωμένη είδηση πως νιώθει απογοητευμένος από τις συνθήκες στο Ιράν και την θέληση του να μετακομίσει στις ΗΠΑ. Εδώ να υπενθυμίσουμε πως κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο, κυρίως για έναν bodybuilder όπου πολύ δύσκολα η γραφειοκρατία του έδινε  βίζα για να αγωνιστεί στις ΗΠΑ. Συνεπώς μια μόνιμη διαμονή στις ΗΠΑ μακριά από την οικογένεια του, και με τα προβλήματα μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν φαντάζει δύσκολο.


Δείτε επίσης εδώ Hadi Choopan εγκαταλείπει το επαγγελματικό bodybuilding;

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα