Αρχική » Hadi Choopan εγκαταλείπει το επαγγελματικό bodybuilding;

Hadi Choopan εγκαταλείπει το επαγγελματικό bodybuilding;

by admin

Οι fans του bodybuilding δεν το εύχονται, όμως γερμανικά και ιρανικά μέσα κάνουν αναφορές για απόφαση του 33χρονου Hadi Choopan να εγκαταλείψει τους διαγωνισμούς! Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιρανικού πρακτορείου ειδήσεων Τasnim News Agency ο Choopan οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη  απόφαση λόγω χρηματικών διαφορών, ενώ ο ιδιος  είχε ήδη παραπονεθεί για οικονομικά προβλήματα!

Η είδηση αναμένεται να επιβεβαιωθεί, κυρίως εάν αλλάξει γνώμη ο ιρανός  και δεν κινείται σε πλαίσιο διαπραγμάτευσης,  αν και επανειλημμένως  στο BS έχουμε αναφερθεί στις ετεροβαρείς συμφωνίες των bodybuilders με γκουρού τoυ bodybuilding ή εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής. Επίσης  στο ίδιο μήκος κύματος γερμανική σελίδα αναφέρει ότι ο Choopan θέλει πραγματικά να αποσυρθεί από τον επαγγελματικό αθλητισμό και ζητά να κατανοήσουμε την απόφασή του. Wie es aussieht, scheint Choopan sich tatsächlich aus dem professionellen Sport zurückziehen wollen und bittet in diesem Zusammenhang um Verständnis für seine Entscheidung. 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα