Αρχική » Τους συνέλαβαν – Τα χοντρά λεφτά είναι στα ΑΑΣ τα υπόλοιπα βιτρίνα

Τους συνέλαβαν – Τα χοντρά λεφτά είναι στα ΑΑΣ τα υπόλοιπα βιτρίνα

by admin

Τα χοντρά λεφτά είναι στα ΑΑΣ, η πρόσφατη επιδρομή των Ισπανικών αρχών που συνεργάστηκαν με τις ευρωπαϊκές αρχές αποδεικνύει ότι και στην περίοδο της καραντίνας λόγω του κορονοϊού, η παραγωγή – διακίνηση και η πώληση των ΑΑΣ συνεχίζεται, ανταγωνιζόμενη την πώληση ναρκωτικών που έχει αυξηθεί για να αντιμετωπιστεί το στρες των πελατών από τον εγκλεισμό.

Πριν λίγες μέρες  η αστυνομία εξάρθρωσε μια εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιούνταν στην  διακίνηση αναβολικών φαρμάκων, ναρκωτικών ουσιών και την κλοπή ορμονικών ουσιών από νοσοκομεία!  Οι αρχές ανέφεραν ότι  δύο άτομα θεωρούνταν τα κύρια μέλη της οργάνωσης, ένας 56χρονος άνδρα που είχε ένα κατάστημα αθλητικών ειδών διατροφής (βιτρίνα) και ένας  53χρονος άνδρα του οποίου η αποστολή ήταν η καθημερινή διανομή ουσιών σε κέντρα διατροφής και αθλητικά κέντρα.

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”xpFR8VVSR9Q”]

Σύντομα, εντοπίστηκε και τρίτο μέλος, ένας 36χρονος Βούλγαρος πολίτης, που θεωρήθηκε ο κύριος προμηθευτής των άλλων, ο οποίος κατείχε μια αποθήκη στη Llosa de Ranes της Βαλένθια, πολλά άτομα εργάζονταν για αυτόν,  αφότου εντοπίστηκε η  βιομηχανική αποθήκη, την οποία χρησιμοποιούσε ως νευραλγικό κέντρο των δραστηριοτήτων του.

Επίσης εντοπίστηκε μια ομάδα ατόμων των οποίων η δουλειά ήταν η κλοπή ορμονικών ουσιών που ήταν τα πιο περιζήτητα προϊόντα από διάφορα νοσοκομεία στη Βαλένθια καθώς τα μέλη της οργάνωσης  εργάζονταν σε εταιρείες που συνδέονται με αυτά τα κέντρα. Ως αποτέλεσμα των πρώτων ερευνών, ανακαλύφθηκε ότι έδωσαν επίσης αυτές τις ουσίες σε άλλους ανθρώπους που σχετίζονται με αθλητικές δραστηριότητες και γυμναστήρια, καθώς και σε αθλητές που συνδέονται με το bodybuilding.

Καθώς προχωρούσε η έρευνα, η αστυνομία βρήκε τα πιο σημαντικά σημεία διανομής καθώς και την υποδομή που χρησιμοποιούσαν για να εισάγουν τα φάρμακα  στη χώρα, κυρίως από την Πορτογαλία και τη Βουλγαρία.

[quote]Πολύς κόσμος παίρνει Τρενβολόνη και την κλασσική τεστοστερόνη η αποθήκη ήταν γεμάτη, η αστυνομία συνέλαβε 31 άτομα στο Αλικάντε, τη Βαλένθια και τη Μούρθια για διακίνηση αναβολικών[/quote]

Η αστυνομική έρευνα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020, αφού διαπίστωσε ότι πολλά άτομα συμμετείχαν στη διακριτική διανομή των αναβολικών προϊόντων σε ένα κατάστημα αθλητικών ειδών διατροφής, τα οποία στη συνέχεια διανεμήθηκαν σε άλλους  χώρους και γυμναστήρια, αναφέροντάς πως πρόκειται για μια εξαιρετικά εξελιγμένη οργάνωση που άλλαζε συνεχώς μεθόδους επικοινωνίας. (Σημ:  Σύμφωνα με πηγές, η οργάνωση λάμβανε ισχυρά μέτρα ασφαλείας, ειδικά στις επικοινωνίες, και άλλαζε συνεχώς τα τηλέφωνα. Οι έρευνες  ξεκίνησαν τον Ιούνιο του περασμένου έτους, αφού διαπίστωσαν ότι αρκετά άτομα ενέχονταν στη διανομή  αναβολικών προϊόντων στο κατάστημα αθλητικών ειδών διατροφής)

[quote]Στην πρώτη γραμμή το “αγαπημένο” Equipoise, αλλά και Stromba, Parabol, ταμοξιφαίνη, Masteron [/quote]

Τα απαγορευμένα φάρμακα  εισήχθησαν στην Ισπανία από την Πορτογαλία και τη Βουλγαρία δια ξηράς, με όχημα και μέσω εταιρειών δεμάτων η διανομή πραγματοποιήθηκε σε καταστήματα αθλητικών ειδών διατροφής και με προσωπικές καθημερινές παραδόσεις κάλυπταν σχεδόν ολόκληρη την κοινότητα της Βαλένθια. Το δίκτυο είχε μια αποθήκη στη Llosa de Ranes (Βαλένθια) , όπου βρέθηκαν  περισσότερες από 500.000 δόσεις αναβολικών ουσιών σε διάφορες μορφές παρουσίασης – κάψουλες, δισκία ή ενέσιμα. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε πέντε φάσεις και συνελήφθησαν 31 άτομα ενώ πραγματοποιήθηκαν εννέα έρευνες σε σπίτια στις επαρχίες της Βαλένθια, στο Αλικάντε και στη Μούρθια και έξι επιθεωρήσεις σε εγκαταστάσεις σε διάφορα μέρη της Κοινότητας της Βαλένθια και της Μούρθια. Η  διανομή κάλυπτε σχεδόν ολόκληρη την κοινότητα της Βαλένθια, κυρίως τις πόλεις της Βαλένθια – Manises, Sedaví, Alfafar, El Puig, Xàtiva, Agullent, Silla, Burjasot, Puçol, Sagunto και Gandia-, καθώς και στο Castellón και την επαρχία από το Αλικάντε.


Από Πορτιέρης πλούσιος Μυώδης ντίλερ με γυναίκες και cars

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα