Αρχική » Κωνσταντίνος Βασάλος δίνει τις συμβουλές του σε όλους τους αθλούμενους

Κωνσταντίνος Βασάλος δίνει τις συμβουλές του σε όλους τους αθλούμενους

by admin

Ο Έλληνας αθλητής του body building, γυμναστής, Fitness Expert και τηλεοπτική προσωπικότητα, έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό το 2017 μέσω της συμμετοχής του στο πέμπτο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor.

Όπως δημοσιεύει το sputniknews ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει ζήσει από μικρός μέσα στο γυμναστήριο, αφού τελειώνοντας το σχολείο, ξεκίνησε να ασχολείται πιο ενεργά με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το body building, μιας και ο πατέρας του, Γιάννης, και η αδερφή του, Μαριάννα, ήταν πρωταθλητές, ενώ παράλληλα ως επαγγελματίας αθλητής δούλευε στο γυμναστήριο του μπαμπά του.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανaφέρει:  Σίγουρα χρειάζεται η βοήθεια ενός εξειδικευμένου επαγγελματία ώστε να σε καθοδηγήσει σωστά και να θέσεις μαζί τους στόχους και μαζί να τους πετύχεις. Για μένα, εφόσον απευθυνθείς στον κατάλληλο, οπουδήποτε και αν είσαι μπορείς να γυμναστείς. Είναι μια απλή δικαιολογία πως έχουν κλείσει τα γυμναστήρια. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι, είτε στο σπίτι, είτε σε εξωτερικό χώρο..

περισσότερα εδώ sputniknews 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα