Αρχική » Ακραίο bodybuilding  Νο 2 Roman Fritz

Ακραίο bodybuilding  Νο 2 Roman Fritz

by admin

Ο γερμανός bodybuilder Roman Fritz πρέπει να υποβληθεί ξανά σε χειρουργική επέμβαση στο ισχίο! Σε νέο βίντεο στο YouTube, ο Fritz εξηγεί ότι το ισχίο του πρέπει να χειρουργηθεί ξανά λόγω μόλυνσης, πιθανότατα αναπτύχθηκε ένα μικρόβιο όταν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση  πριν από μερικές εβδομάδες, το οποίο είναι υπεύθυνο για το γεγονός ότι πρέπει να εξαχθούν συνολικά περίπου 150 χιλιοστόλιτρα πυώδους υγρού!

Παράλληλα υπάρχει η πιθανότητα  να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί ολόκληρη η τεχνητή άρθρωση ώστε να ξεπλυθεί ή να καθαριστεί η πληγείσα περιοχή με αντιβιοτικά, (σε αυτή την περίπτωση έως και 8 εβδομάδες θα είναι σε μια  μια αναπηρική καρέκλα ή θα περπατά με δεκανίκια)  την πρώτη φορά μετά το χειρουργείο ο Roman Fritz έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο για δύο ολόκληρες εβδομάδες λόγω μιας θεραπείας με αντιβιοτικά μέσω εγχύσεων, την τελευταία φορά που ήταν πέντε ημέρες έχασε δέκα κιλά σωματικό βάρος. Ακόμα και μετά την έξοδο από την κλινική, ο 32χρονος bodybuilder  πρέπει να συνεχίσει να παίρνει αντιβιοτικά για τρεις μήνες.

Roman Fritz ξανά στο χειρουργείο όπως ο Ronnie Coleman


Δείτε επίσης εδώ Ακραίο bodybuilding Ο γερμανός πρωταθλητής του bodybuilding  Roman Fritz και IFBB Proδιαπίστωσε πως το πρόβλημα στο ισχίο μπορεί να χτυπήσει και στην ηλικία των 33 ετών!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα