Αρχική » Τονωτική ένεση η επιτυχής διοργάνωση της IFBB στο Κάιρο

Τονωτική ένεση η επιτυχής διοργάνωση της IFBB στο Κάιρο

by admin

Ο αγώνας IFBB Diamond Cup Egypt στις 18 Φεβρουαρίου 2021 ήταν μια τονωτική ένεση σε μια περίοδο που οι αγωνιστικές εκδηλώσεις είναι ελάχιστες.  Το Κάιρο της Αιγύπτου φιλοξένησε το IFBB Muscletech Diamond Cup Egypt και έδωσε  10 κάρτες IFBB Elite Pro.

Ο Πρόεδρος της IFBB δόκτωρ Rafael Santonja ταξίδεψε στην Αίγυπτο με στελέχη και κριτές, όπου η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Εκτελεστικό Διευθυντή, κ. Abdelazim Essam Eldin Hegazy, σε συνεργασία με την Αραβική Ομοσπονδία, υπό την προεδρία του Eng. Adel Fahim El Zayed, και την IFBB.  Πάνω από 780 αθλητές είχαν εγγραφεί στον προκριματικό της Elite Pro, ενώ στην κατηγορία Men’s Physique  είχε  πάνω από 130 αθλητές.

Όπως αναφέρουν  τα τοπικά μέσα στις 20 Φεβρουαρίου, οι Μεγάλες Πυραμίδες της Γκίζας υποδέχτηκαν τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Bodybuilding Rafael Santonja που συνοδευόταν από τον Διευθυντή  Αρχαιοτήτων στην περιοχή των πυραμίδων, Ashraf Mohieldin, στην περιοδεία που ξεκίνησε με μια επίσκεψη στη Μεγάλη Πυραμίδα,  ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας του Bodybuilding εντυπωσιάστηκε από το μέγεθος της πυραμίδας και αναρωτήθηκε για την κατασκευή του και τον αριθμό των λίθων της.

President of International Federation of Bodybuilding visits Giza Pyramids on Feb. 20

Γενικοί Νικητές – (Overall)

Osama Salama Ahmed – Bodybuilding – Overall
Sherif Abdelhaeth – Junior Bodybuilding 16-23 ετών  – Overall
Youssaf Hassan Gomaa – Men’s Physique – Overall
Yazed Mostafa Hassouna – Classic BPhysique – Overall
Mahmoud Eldesouke Elfadaly – Master Bodybuilding 40-49 ετών – Overall
Ahmed Asawy Abd Elgafer – Master Bodybuilding Over 50 ετών  – Overall

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα