Αρχική » Η άνοιξη πλησιάζει τι θα συμβεί στα γυμναστήρια;

Η άνοιξη πλησιάζει τι θα συμβεί στα γυμναστήρια;

by admin

Νέα πρόταση από τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων;  Η άνοιξη του 2021 πλησιάζει  και η πιθανότητα να χαθεί η καλύτερη σεζόν για τα γυμναστήρια  όπως συνέβη και την άνοιξη του 2020 φαντάζει εφιαλτικό σενάριο για τους ιδιοκτήτες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του insider.gr και imerisia.gr  μεταξύ όσων ζήτησαν οι εκπρόσωποι του ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. από τον υπουργό Ανάπτυξης, όπως σημειώνει στο insider.gr ο Δώρος Κλεοβούλου, Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου, ήταν να επιτραπεί η παροχή υπηρεσιών σωματικής άσκησης σε εξωτερικούς χώρους, δηλαδή τα γυμναστήρια να μπορούν,  τηρώντας συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα, να λειτουργούν σε εξωτερικούς χώρους με συγκεκριμένο αριθμό αθλουμένων. Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Κλεοβούλου, η ανταπόκριση από πλευράς υπουργείου Ανάπτυξης ήταν θετική και συγκεκριμένο ζήτημα, όπως γνωστοποιήθηκε στο ΔΣ του συνδέσμου, έχει ήδη τεθεί και στον Πρωθυπουργό.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η επιστολή που απέστειλε η αλυσίδα γυμναστηρίων Holmes στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων με το ερώτημα: γιατί να μην μπορούν να λειτουργήσουν οι ανοιχτοί χώροι άθλησης, ακολουθώντας τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα