Αρχική » Αναφορές για Dianabol και Anavar

Αναφορές για Dianabol και Anavar

by admin

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του CNN Greece, κωδικούς επικοινωνίας ώστε να μην γίνονται αντιληπτοί για το μεγάλο κύκλωμα που είχαν στήσει μέσα στις φυλακές, είχαν τα μέλη της συμμορίας με την κοινωνική λειτουργό των φυλακών να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τα στελέχη της Αντεγκληματικής Πολιτικής είχαν ενημερωθεί εδώ και καιρό για την ύπαρξη του κυκλώματος που έβαζε κινητά στις φυλακές της Νιγρίτας και αμέσως κινητοποιήθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece οι φράσεις «αρνί», «εργαλείο», και «δώρο» ήταν τα κινητά τηλέφωνα. «Χυμούς» αποκαλούσαν το αλκοόλ και «πολυβιταμίνες» τα αναβολικά. Επίσης σε ρεπορτάζ του newsbomb.gr  επισημαίνεται,  ότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της οργάνωσης προέβησαν σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις εισαγωγών παράνομων αντικειμένων, εισάγοντας συνολικά οχτώ κινητά τηλέφωνα, δύο ρούτερ, ενσύρματα και ασύρματα ακουστικά τηλεπικοινωνίας , κάρτες sim(άνω των 10), καθώς και αναβολικά χάπια (με την επωνυμία Dianabol και Anavar), αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.


Δείτε επίσης εδώ Συνελήφθη έβαζε κρυφά αναβολικά και αυξητική στη Φυλακή!

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα