Αρχική » Στα Γυμναστήρια με εμβόλιο;

Στα Γυμναστήρια με εμβόλιο;

by admin

Μοιάζει ως σενάριο αλλά γίνεται πραγματικότητα, καθώς στο Ισραήλ οι εμβολιασμένοι για τον κορωνοϊό  θα έχουν πρόσβαση στα γυμναστήρια ως προνομιούχοι!

Με τα δύο τρίτα των επιλέξιμων Ισραηλινών που έχουν ήδη εμβολιαστεί, οι αρχές εντείνουν τις προσπάθειές τους να πείσουν τους νεαρούς ενήλικες και εκείνους που διστάζουν να εμβολιαστούν για το COVID-19 να σηκώσουν τα μανίκια τους.

 [quote]Μετά το εμβόλιο το πράσινο πάσο και πας παντού, στο γυμναστήριο όλοι θα έχουν κάνει την ένεση τους![/quote]

Όλοι οι Ισραηλινοί άνω των 16 ετών έχουν δικαίωμα να λάβουν το εμβόλιο από τις 3 Φεβρουαρίου. Πολλοί από τους ανθρώπους που εμφανίστηκαν  σε ένα τοπικό μπαρ (το Jenia Bar) την Πέμπτη δήλωσαν ότι ήταν διστακτικοί να εμβολιαστούν, αλλά είχαν κίνητρο από την επιθυμία να λάβουν ένα πράσινο πάσο, το νέο ψηφιακό πιστοποιητικό που εκδίδεται από την κυβέρνηση και θα τους παρέχει πρόσβαση στα γυμναστήρια, ξενοδοχεία, πολιτιστικές εκδηλώσεις και άλλα. Το «πάσο» θα χορηγείται μέσω εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο και θα πρέπει να σκανάρεται στην είσοδο των επιχειρήσεων!  

Ένας επαγγελματίας υγείας χορηγεί το εμβόλιο COVID-19 σε μια Ισραηλινή σε  μπαρ στο Τελ Αβίβ στις 18 Φεβρουαρίου 2021. (GIL COHEN-MAGEN / AFP)

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η πόλη του Τελ Αβίβ προσέφερε δωρεάν επιδόρπια πίτσας, χούμους και knafeh σε κατοίκους που έρχονταν για την πρώτη λήψη του εμβολίου.  Η διστακτικότητα και ο σκεπτικισμός των εμβολίων έχουν γίνει αυξανόμενη ανησυχία τις τελευταίες εβδομάδες καθώς η παγκόσμια κορυφαία εκστρατεία εμβολιασμού του Ισραήλ έχει επιβραδυνθεί. Ωστόσο, οι τιμές αυξήθηκαν ξανά αυτή την εβδομάδα, καθώς οι υπουργοί ενέκριναν μέτρα για το άνοιγμα ορισμένων χώρων στους κατόχους του Green Pass.

Σημ BS Εδώ να σημειωθεί ότι το ψηφιακό πιστοποιητικό – πάσο  θα έχει τη μορφή κωδικού QR και θα περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες για τον εμβολιασμό, όπως εάν έχουν γίνει και οι δύο δόσεις, από ποιο εμβόλιο, αλλά και οι σχετικές ημερομηνίες. Ο συνασπισμός εταιρειών, που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία, βασίζεται σε μια εργασία που έγινε από ένα από τα μέλη του, το The Commons Project, για να αναπτύξει ένα διεθνώς αποδεκτό ψηφιακό πιστοποιητικό προκειμένου να αποδείξει ότι οι ταξιδιώτες (αεροπορικές πτήσεις ) έχουν διαγνωστεί αρνητικοί σε Covid-19.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα