Αρχική » Πήγε στο bodybuilder γιατρό ο Ronnie Coleman!

Πήγε στο bodybuilder γιατρό ο Ronnie Coleman!

by admin

Στο Puerto Vallarta ήταν ο Ronnie Coleman μια παραθεριστική πόλη στις ακτές του Ειρηνικού στο Μεξικό. Εκεί ο γιατρός bodybuilder με την επωνυμία  Daniel C  ιδρυτής της κλινικής Regenamex Clinic βοήθησε τον πολυνίκη του Mr Olympia κάνοντας θεραπείες με Βλαστοκύτταρα!
Ο γιατρός bodybuilder αναφέρει πως τα τελευταία πέντε χρόνια, έχει δημιουργήσει μια κλινική αντικατάστασης ορμονών και γήρανσης στο Puerto Vallarta του Μεξικού. Οι πελάτες του είναι επαγγελματίες bodybuilders και μοντέλα γυμναστικής, ο ιδιος είναι Bodybuilder και προσωπικός προπονητής ενώ έχει μια απίστευτη ομάδα ιατρών που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες, παραλληλα όπως επισημαίνει ασχολείται με τον κλάδο της φυσικής κατάστασης για πολύ καιρό εχοντας ως στόχους  την υγεία και  τη φυσική κατάσταση.

Το Κέντρο θεραπείας αντικατάστασης ορμονών, ειδικεύεται στην Human Growth Hormone (HGH)  στην Θεραπεία αντικατάστασης τεστοστερόνης (TRT) και την  Θεραπεία μεσεγχυματικών βλαστικών κυττάρων (MSCs)

Δείγμα θεραπείας με Αυξητική στην κλινική!

 

Δείτε επίσης εδώ Δεν αντέχει ο πολυνίκης Coleman τελευταία ελπίδα τα Βλαστοκύτταρα!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα