Αρχική » Χαρούμενος ο Αιγύπτιος στην εταιρεία του Δόκτωρ Tony

Χαρούμενος ο Αιγύπτιος στην εταιρεία του Δόκτωρ Tony

by admin

Νέα συμφωνία για τον αιγύπτιο bodybuilder Mamdouh Mohammed Hassan Elssbiay, ή Big Ramy. Με ανάρτηση του ανακοίνωσε πως υπέγραψε με την εταιρεία Enhanced Labs την εταιρεία του Δόκτωρα Tony γνωστού αντικομφορμιστή και οπαδού της διεθνοποίησης του ντοπαρίσματος. Ο αγαθός αιγύπτιος θα είναι μαζί με τον Dr Tony Huge τον Public Figure bodybuilder που αρέσκεται να φωτογραφίζεται με νεαρές ασιάτισες και να κάνει χρήση στεροειδψν δημοσίως. Μαζί με τον Big Ramy υπέγραψε και ένας εκ των καθοδηγητών του ο Dennis James.

Ο Big Ramy δηλώνει ενθουσιασμένος με το νέο Big Deal,  επισημαίνωντας πως για να είστε οι καλύτεροι χρειάζεστε πίσω σας μια ισχυρή αφοσιωμένη ομάδα! 

I am happy to announce my signing with Enhanced Labs. To be the best you need a strong dedicated team behind you. Thank you guys for believing in me. Let’s go!!!!

H υπογραφή είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον ακτιβιστή των στεροειδών Charles Anthony Hughes γνωστός ως ο Dr Tony Huge. Εδώ να υπενθυμίσουμε πως ο  Γιατρός Thomas O’Connor τoν χαρακτήρισε ως έναν Μεγάλο Κλόουν δείτε εδώ Dr. Tony Huge θεωρεί ότι κάνει Χημικό ακτιβισμό στην κοινωνία!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα