Αρχική » Διαγνώστηκε με καρκίνο ο Dave Palumbo

Διαγνώστηκε με καρκίνο ο Dave Palumbo

by admin

Ο βετεράνος bodybuilder, επιχειρηματίας και youtuber Dave Palumbo διαγνώστηκε με καρκίνο στον θυρεοειδή αδένα. Ο Palumbo από τους γνωστότερους διαμορφωτές της μυώδους κουλτούρας στο διαδίκτυο,  περίμενε τις οριστικές εξετάσεις τις οποίες παρέλαβε χθες 17 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τις οποίες έχει ένα οζίδιο στο θυρεοειδή, το οποίο ήταν δύσκολο να ανιχνευθεί, ενώ όπως δηλώνει,  δεν εμπλέκονται οι λεμφαδένες του, έτσι πιστεύει ότι θα είναι θεραπεύσιμος ο καρκίνος.
Μετά το 2:25 o Palumbo αναφέρει πως δεν επιθυμεί να κάνει χειρουργική επέμβαση! (υπάρχει περίπτωση να αφαιρεθεί ο θυροειδής αδένας) αλλά θα ακολουθήσει τις δικές του θεραπευτικές μεθόδους! ..όπως λέει λαμβάνει συμπληρώματα διατροφής  για να καταπολεμήσει αυτό που συμβαίνει στο σώμα του και παράλληλα να ενισχύσει το ανοσοποιητικό του σύστημα.  Αυτό είναι το δικό του πλάνο, αν και όπως τονίζει αργότερα θα ακούσει τελικά και την γνώμη των ειδικών.

Μετά το 4:00 λεπτό ο Dave Palumbo επισημαίνει, ότι ακούγοντας την λέξη καρκίνος φαντάζεστε τον θάνατο, αλλά τελικά είναι μια διάγνωση για το τι έχετε στο σώμα σας. και πως πρέπει να αντιμετωπιστεί, ενώ μετά το 8:20 λεπτό ο Dave Palumbo δηλώνει πως θα ξεπεράσει αυτη την περιπέτεια θα κοιτάξει σύμφωνα με την επιστήμη τι συμβαίνει, και θα χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο για να διαχειριστεί αυτη την κατάσταση, επωφελούμενοι πολλοί άνθρωποι από την εμπειρία του, και οι οποίοι παρουσιάζουν καρκίνο.

Ο ιδιος  (8:44 λεπτό) ευχαριστεί όσους μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους μαζί του, είτε αφαίρεσαν τον θυρεοειδή αδένα, είτε αντιμετώπισαν τον καρκίνο με συμπληρώματα διατροφής και ολιστικές θεραπείες.

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”2CfBsQZznuA”]


Δείτε επίσης εδώ  Παλούμποισμος μια σοβαρή κατάσταση που επηρεάζει αθλητές και bodybuilders

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα