Αρχική » Shawn Rhoden καφεδάκι και προπόνηση σε Χλιδάτο Γυμναστήριο

Shawn Rhoden καφεδάκι και προπόνηση σε Χλιδάτο Γυμναστήριο

by admin

Το όνειρο πολλών συνταξιούχων είναι να πάνε στο Βέγκας για να ανεβάσουν την ανδρεναλίνη τους, ποντάροντας τα λεφτά τους. Οι προκλήσεις στη παγκόσμια πρωτεύουσα του τζόγου είναι πολλές, προσελκύωντας και γνωστές προσωπικότητες  της μυώδους κουλτούρας. Πρόσφατα ο πατέρας της ινσουλίνης και γνωστός γκουρού του bodybuilding Milos Sarcev εγκαταστάθηκε στην πόλη των καζίνο και του θεάματος. δείτε εδώ Νέο σπίτι για τον Milos Sarcev – επιτυχημένος!

Τώρα και ο ποινικά διωκόμενος για την υπόθεση του βιασμού  Shawn Rhoden φαίνεται πως επιλεγεί το Las Vegas. O  Τζαμαϊκανό – Αμερικανός bodybuilder κάτοχος του τίτλου  Mr. Olympia το 2018, μίλησε στον David Bourlet της  Jay Cutler TV , πίνοντας το καφεδάκι τους στο Summerlin της Νεβάδα, μια περιοχή που είναι στα όρια του Βέγκας. Όπως πολλοί άλλοι, ο  Rhoden βρίσκεται  στη διαδικασία μετεγκατάστασης στο Λας Βέγκας.
Ο Shawn Rhoden νιώθει υπέροχα, το δηλώνει στο 2:28, θα κάνει τις προπονήσεις του, θα δει φίλους και θα κάνει αγορές! Ενώ στο 8:28 αναφέρει πως συνέχισε να προπονείται σκληρά μετά την κατάκτηση του Mr. Olympia το 2018.    

Στο 16:08  η είσοδος στο χλιδάτο γυμναστήριο

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα