Αρχική » Θα κάνει προπόνηση στη Ζούλα;

Θα κάνει προπόνηση στη Ζούλα;

by admin

Ο βρετανός bodybuilder Nathan De Asha δεν έχει άλλη επιλογή, τι θα κάνει; θα ακολουθήσει την τακτική της προπόνησης στα κρυφά; σε άλλο γυμναστήριο. Μετά την σύλληψη του, με πολλά άλλα μέλη έξω από το γυμναστήριο The Prophecy Performance Center,  στο Liverpool την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, (δείτε εδώ)  ο De Asha μπήκε στο στόχαστρο των αρχών.  Ο bodybuilder είναι έξω με χρηματική εγγύηση και ταυτόχρονα εκκρεμεί το δικαστήριο για τον Μάρτιο.

Χθες, πελάτες και φίλοι του επαγγελματία bodybuilder συγκεντρώθηκαν έξω από το γυμναστήριο για να τον συμπαρασταθούν, μόνο που η αστυνομία ήταν παρών και το γυμναστήριο παραμένει κλειστό.
Στο video η λεζάντα είναι χαρακτηριστική, οι fans των μυών και της προπόνησης  μιλούν για νέα βαναυσότητα και τυραννία, τι θα κάνει ο βρετανός bodybuilder Nathan De Asha, Θα κάνει προπόνηση στη Ζούλα; όπως πολλοί bodybuilders σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Prophecy Performance Gym Protest Against Police Brutality and Tyranny Liverpool 11th February

 


Δείτε επίσης εδώ Ποιος ειδοποίησε την αστυνομία; H σύλληψη του bodybuilder


Νεκρός ο επαγγελματίας bodybuilder Mike Sheridan

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα