Αρχική » Ακραίο bodybuilding

Ακραίο bodybuilding

by admin

Η τεχνητή άρθρωση (ολική αρθροπλαστική ισχίου) δεν είναι μια “ευπρόσδεκτη” κατάσταση.  Συνήθως οι ασθενείς έχουν ηλικία άνω των 60 ετών και αναγκάζονται να προβούν στην αντικατάσταση της φθαρμένης άρθρωσης  με μία τεχνητή άρθρωση.

Ο γερμανός πρωταθλητής του bodybuilding  Roman Fritz και IFBB Pro, διαπίστωσε πως το πρόβλημα στο ισχίο μπορεί να χτυπήσει και στην ηλικία των 33 ετών!

Ο σκληροπυρηνικός bodybuilder υπέφερε από πόνους, παρά τις θεραπείες με κορτιζόνη, υαλουρονικό οξύ, και τις ακτινοθεραπείες, είχε δύο επιλογές, είτε να ζήσει με τον πόνο, είτε παρά τη σχετικά νεαρή του ηλικία να αντικατασταθεί η άρθρωση, διότι σύμφωνα με τον γιατρό του, το ισχίο του είχε τελειώσει! 

Roman Fritz αριστερά στην φωτογραφία


Η περίπτωση του IFBB Pro Roman Fritz ήταν παρόμοια με του 8ακις πρωταθλητή Mr. Olympia Ronnie Coleman, μόνο που αυτός προχώρησε στην αφαίρεση της φθαρμένης κεφαλής του μηριαίου οστού μετά το τέλος της καριέρας του απο το επαγγελματικό bodybuilding.

Εδώ η περίπτωση του Ronnie Coleman

Roman Fritz πέρασε την ίδια περιπέτεια με τον Ronnie Coleman, που έκανε την χειρουργική επέμβαση και για έναν άλλο λόγο. Όπως δηλώνει, θέλει να συνεχίσει τους επαγγελματικούς διαγωνισμούς στο bodybuilding! Να επισημάνουμε ότι η επέμβαση εγινε στο  αριστερό ισχίο, όμως και το δεξί ισχίο παρουσιάζει ζητήματα, μόνο που είναι ακόμα πολύ υγιές για να το αντικαταστήσει, σύμφωνα με τις δηλώσεις του.

Εδώ η περίπτωση του Roman Fritz 

Ξαναμπήκε στο Γυμναστήριο! 

Σύμφωνα με τα γερμανικά media ο Roman Fritz, δεν θέλει να χάσει χρόνο! περίπου επτά εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση του ισχίου, κάνει την πρώτη του απόπειρα deadlift  με 190 κιλά!  

Οι fans των μυών επικροτούν και μιλούν για έναν ενθουσιώδη bodybuilder..Das mit der Verletzung an der Hüfte ist schon heftig das sage ich als langjähriger Bodybuilder und Hardcore enthusiast

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα