Αρχική » Χαρδαλιάς για Γυμναστήρια θα ανοίξτε Τελευταίοι!

Χαρδαλιάς για Γυμναστήρια θα ανοίξτε Τελευταίοι!

by admin

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω»

Στην  επισήμανση του Νίκου Χατζηνικολάου: [quote]Με ρωτούν οι άνθρωποι για τα γυμναστήρια, δεν τους πειράζει ο συνωστισμός στα λεωφορεία; στο μετρό; στα γυμναστήρια που μπορούμε να πάρουμε μέτρα, να καθαρίσουμε τα όργανα γυμναστικής ανάμεσα σε δυο πελάτες, να έχουμε αποστάσεις ανάμεσα σε αυτούς που αθλούνται, γιατί μας έχουν κλειστά τόσους μήνες;[/quote]

O κ. Χαρδαλιάς απάντησε:

«Ναι, και ίσως όχι με αυτή την σειρά», καθώς όπως εξήγησε η αίσθηση του είναι ότι η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους θα προηγηθεί, αλλά απέχει ακόμα ο καιρός που θα συμβεί αυτό, καθώς βήμα βήμα εδραιώνεται η στρατηγική σε αυτό και που σχετίζεται με τους εμβολιασμούς και με την εξέλιξη της πανδημίας γενικά. Ειδικότερα, για τα γυμναστήρια ανέφερε ότι «επιστημονικές μελέτες σε όλο τον κόσμο συνδέουν το κομμάτι της διασποράς με τη λειτουργία των γυμναστηρίων ειδικά στον κλειστό χώρο, την άσκηση σε κλειστό χώρο, κι αυτό προφανώς επηρεάζει τις εισηγήσεις και τις αποφάσεις των λοιμοξιολόγων».

Ο κ. Χαρδαλιάς επισήμανε ότι «αν πάνε όλα καλά με τα εμβόλια θα έχουμε χτίσει το τείχος ανοσίας μέχρι τον Ιούνιο- Ιούλιο, οπότε θα αλλάξουν νομίζω κάποια δεδομένα, αρκεί να μην έχουμε οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη που μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα».

Δείτε εδώ την απάντηση για τα γυμναστήρια

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα