Αρχική » Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη Γυμναστηρίου

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη Γυμναστηρίου

by admin

«Έσπασε» την απαγόρευση και άνοιξε κανονικά το γυμναστήριο καθώς σε σχετικούς ελέγχους των αρχών στην Κρήτη και ειδικότερα στα Χανιά, βρέθηκε να λειτουργεί κανονικά αφού μέσα ήταν και τέσσερις πελάτες.

Στον ιδιοκτήτη, όπως αναφέρει το cretalive.gr επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ ενώ από 300 ευρώ καλούνται να πληρώσουν για άσκοπη μετακίνηση και οι τέσσερις που εντοπίστηκαν στο γυμναστήριο.

Επιπλέον, σε δύο εμπορικά καταστήματα στο Ηράκλειο είχαμε πρόστιμο 300 ευρώ καθώς στους σχετικούς ελέγχους διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν αναρτήσει ένδειξη για τον επιτρεπόμενο αριθμό πελατών.

Τέλος πρόστιμα είχαμε για μη χρήση μάσκας και περιορισμό μετακίνησης. Για την πρώτη περίπτωση βεβαιώθηκαν 18 πρόστιμα, 3 στα Χανιά, 4 στο Ρέθυμνο, 8 στο Ηράκλειο και 3 στο Λασίθι. για την δεύτερη περίπτωση βεβαιώθηκαν συνολικά 54 πρόστιμα 14 στα Χανιά, 5 στο Ρέθυμνο, 28 στο Ηράκλειο και 7 στο Λασίθι.

Σημειώνεται ότι στις δύο παραπάνω περιπτώσεις το πρόστιμο είναι 300 ευρώ.


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα